Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Metuljčki za triletnike 26.10.2009 11:12:32
|
|
|
|
urška76
|
Kaj pa če bi jih iz makaronov naredili' Samo rabiš pištolo za toplo lepljenje, potem pa testenine metuljčke zlimaš s kakšnimi malo bolj debelimi špageti (nalomljenimi na primrne dolžine) In potem jih otroci lahko pobarvajo, ali pa posprejajo.
|
|
|
|
RE: Metuljčki za triletnike 26.10.2009 11:35:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa če bi iz večih plutovinastih zamaškov napikanih na palčko naredila trup (naprimer to narediš doma) in doma tudi iz papirja izrežeš krila (tako da se držijo skupaj), potem pa jih otroci v vrtcu pobarvajo in zložijo v harmoniko in potem jih skupaj pritrdite na trup.
|
|
|
|
RE: Metuljčki za triletnike 26.10.2009 11:38:02
|
|
|
|
Felicita
|
kaj pa žica pa stare najlonke? potem se pa lahko okrasijo s koraldami, barvami,... tuki so naodila: http://reshmi-on-art.blogspot.com/2009/05/how-to-make-stocking-butterflies.html pol je pa še druga opcija, npr da trup narediš iz različnih zadev (večjih korald, malih stekleničk, kostanjev/želodov,..., zamaškov), krila pa iz močnejšega papirja al pa tanjše plastike, potem pa pobarvaš in okrasiš.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Metuljčki za triletnike 26.10.2009 14:31:43
|
|
|
|
Luni
|
Mmmm, super ideje, vsaka po svoje, zdaj se bo pa odločiti težko . Moram razmisliti, kaj bo najbolj primerno za triletnike....
|
RE: Metuljčki za triletnike 26.10.2009 21:49:47
|
|
|
|
Noel
|
Jaz sem jih delala iz čokoladic. Če te zanima poglej v moj album.
|
|
|
|
RE: Metuljčki za triletnike 26.10.2009 23:11:58
|
|
|
|
takotako
|
Lahko pa si z jesenskimi listi pomagaš. da daš namesto kril daš liste. Lahko pa doma narediš modelčke iz fimo mase pa naj jih potem oni pobarvajo.
|
|
|
|
RE: Metuljčki za triletnike 30.10.2009 16:45:52
|
|
|
|
citrončica
|
Pri nas so jih na RD pri nečakih otroci delali, trup je bil pripravljen iz kartona- zvit v rolico in sklanfan, kot en tulec, v vseh barvah, potem so dobili razrezane okrogle papirnate krožničke za krila, te so sami nalepili, okrasili, pobarvali, narisali učke, nekateri nalepili še tipalke iz kartona, lušno...
|
|
|
|
RE: Metuljčki za triletnike 3.11.2009 17:21:39
|
|
|
|
D@isy
|
Imam en predlog: narediš šablone metuljčka, otroci obrišejo, potiskajo ali kako drugače pobarvajo; nato prilepite na lesene ščipalke, pa je metulj tudi uporaben. Tipalke lahko izdelate iz žičke.
|
|
|
|
RE: Metuljčki za triletnike 4.11.2009 7:30:14
|
|
|
|
Luni
|
O, D@isy Sem že naredila! Pripopam en dan slikice. No, tako sem si zamislila: naredila sem enega velikega metulj, krila so krožniki, kamor sem dala mala darilca. Nato sem iz barvastega šeleshamerja izrezala enako število rožic in metuljčkov (razne barve). In se bomo šli igrico: naša slavljenka bo rožice delila, vsak otrok si bo pa izbral metuljčka enake barve (trup metuljčka je zavito presenečenje ). Pripopam slikice. Aja, igrico sem pa tukaj gor našla
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?