Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Metražno blago za dojenčkovo posteljnino 10.5.2009 19:13:11
|
|
|
|
irenav
|
Sama sem blago kupila na Zgoši pri Begunjah. Je bilo kar nekaj izbire. Imajo tudi dvojno širino (280 cm). Lj. pa ne poznam. Mogoče lahko kombinirate izlet na Bled in nakup :). Se pa vsekakor bolj splača kot pa kupit že narejeno. Blago za komplet za dve posteljici je mene stal 36€. Je pa ta trgovina predvsem poznana po prodaji blaga za poročne obleke, saj hodijo tja v nakupe iz vse Slo.
|
|
RE: Metražno blago za dojenčkovo posteljnino 11.5.2009 13:31:23
|
|
|
|
mandreja
|
Jaz sem kupila blago v BTC-ju Hala A spodaj. Imajo kar veliko izbiro in cene so tudi ok.
|
|
|
|
RE: Metražno blago za dojenčkovo posteljnino 12.5.2009 0:19:19
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: irenav Sama sem blago kupila na Zgoši pri Begunjah. Je bilo kar nekaj izbire. Imajo tudi dvojno širino (280 cm). Lj. pa ne poznam. Mogoče lahko kombinirate izlet na Bled in nakup :). Se pa vsekakor bolj splača kot pa kupit že narejeno. Blago za komplet za dve posteljici je mene stal 36€. Je pa ta trgovina predvsem poznana po prodaji blaga za poročne obleke, saj hodijo tja v nakupe iz vse Slo. da te potolažim: ta trgovina ima najbolj navite cene. enak ali vsaj zelo podoben material bi dobila drugje vsaj 40 odstotkov ceneje. da boš vedela za drugič.
|
|
RE: Metražno blago za dojenčkovo posteljnino 12.5.2009 0:20:36
|
|
|
|
rija
|
Sicer pa Svilea Domžale. Imajo sicer veleprodajo, pa mislim, da se kakšnih par metrov ne bodo branili prodati. Imajo pa resnično največjo izbiro otroških bombažev. Na primorskem pa Trst, emporio, prvo nadstropje.
|
|
RE: Metražno blago za dojenčkovo posteljnino 13.5.2009 15:29:01
|
|
|
|
irenav
|
Ja res svile so res hudo drage. Vendar pa 5€ za meter blaga širine 280 ni veliko, če primerjaš, da stane en narejen kompletek za posteljico več kot 100€ (najcenejšega sem nekje zasledila 60€). Tako, da sem kar potolažena...brez skrbi :).
|
|
RE: Metražno blago za dojenčkovo posteljnino 13.5.2009 16:47:06
|
|
|
|
tanja040
|
Jaz sem kupila blago v hali A 1m širina 280= 10.90€ Vzela sem ga 3 m in mama mi je sešila: 2 prevleki za odejo,2 prevleki za vzglavnik in 1 obrobo z naborki. Sešila je veliko lepše kot jih prodajajo v trgovini :). Vse skupaj pa me je prišlo nekaj več kot 30€.
|
|
[Brisano sporočilo] 15.10.2014 16:31:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?