|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Meso????
8.12.2009 10:59:48   
Čebelca10
Pozdravljene!
Mene pa zanima če vaši malčki tudi niso hoteli jest mesa? Namreč moj je star sedem mesecev in sva pred dobrim tednom začela z mesekom (puranjim) zraven zelenjave in krompirja ali riža... Prej ko je bila sama zelenjava je jedel (seveda ni bil tako navdušen kot nad sadjem ampak je jedel), zdaj ko sem mu pa dala zrven malo mesa je pa konec. Že ko mu dam žličko pred usta se zmrduje. Imate kakšen predlog kako naprej?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Meso????
8.12.2009 11:20:05   
ledenaa
Zmiksaj meso
če je kri in vse uredu potem nič hudega če noče,bo že prišel čas ko bo ;)

(odgovor članu Čebelca10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2009 11:28:08   
mateyka
naša nikoli ni marala mesa in sem ga vedno mlela ali sekljala v hrano. zdaj ne več, ga pač malo poje. je sicer občasno faširano in 1x na mesec malo pohanja za vzorec (da vsaj nekaj poje). nobenih salam ali paštet ne mara - itak user posted image

aja, bom malo pohvalila zbirčnico - danes je prvič pojedla 10 grizov sendviča s poli salamo. seveda je moral bit mlečni (zeliščni v tem primeru) namaz spodaj, da je sploh bila pripravljena probat ali jest user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 8.12.2009 11:32:18 >

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2009 12:49:56   
Isabellabina
Zmiksaj in vmešaj v zelenjavo.,tako kot je že ena napisala...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2009 9:18:21   
Čebelca10
ja sej sem že zmiksala in zmešala z zelenjavo pa nič ne pomaga. Učeraj sem mu probala dati samo zelenjavo in je takoj zbruhal vse ven... Ne vem kaj bi to lahko bilo???
Dopoldne je jedel sadni obrok in je lepo vse pojedel, zelenjavo pa kar po prvi žlici zbruhal...

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2009 9:38:42   
Urska09
Čebelca, moja ima podoben vzorec obnašanja takrat, ko ji rastejo zobje. Najprej začne štrajkati pri kosilu (dobesedno na bruhanje ji gre), nato se ji upre še sadna malica. Samo mlečne kaše in sadni jogurti ji pašejo. To traja cca 1 teden. Ko je zob zunaj se ji apetit povrne.

No, pa tudi sicer kosilo ni njen najljubši obrok. Od vseh obrokov ga poje najmanj.

Neposredna povezava do sporočila: 6
9.12.2009 14:59:53   
Čebelca10
No pa se pustimo presenetit... user posted image

Hvala za odgovore...

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.12.2009 15:11:02   
mateyka
sem ravno hotla vprašat, če so zobki. naša vedno skoraj neha jest, ko se to dogaja.

mogoče kaj hladnega - a la jogurt ipd. ker vroče jim tud ne paše na vneto dlesen.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 9.12.2009 15:12:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2009 6:59:37   
pupika
Naš mali je imel tudi probleme z mesnimi izdelki. Se prav spomnim, da sem mu belo meso od piščanca kar zmiksala v mleko aptamil in je lepo samo spil, samo na ta način sem mu spravila vsaj nekaj mesa. Potem ko je bil večji, pa seveda tega več nismo počeli in enostavno ni jedel mesa, še pri dveh letih ni hotel poslusiti mesa, no sedaj pri 3 letih pa poje pohano, kako bedro od piščanco, faširano meso, da ne govorim o hrenovkah, ki bi jih ogromno pojedel, tak, da mu jih bremzamo, ker niso zdrave in jo dobi enkrat na 14 dni.Tudi pečenice je, lahko rečem, da sem zadovoljna ker skoraj vso meso je, pa sem vedno mislila, da naš mali pa ne bo jedel mesa, je pa res da ima še vedno rajši zelenjavo in sadje.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.12.2009 0:15:21   
Biba Buba
Oh, pri nas imamo en kup tezavic. Je sadne kasice, sadne skute, sadni jogurti, kasn piskot sem pa tja(v glaven SADJE).
Zeljenjava BLJAK!! Ma prav zalosna sem, ker ne mara zelenjave. Samo enkrat mu je ratalo pojesti pire s spinaco.

Pred 3 dnevi sem mu naredila kasico z meskom(piscancje prsi) in krompirjem.  O, kasne face je delaluser posted image
Kasa je bila bolj redka kot gosta, a vseeno mu je slo na bruhanje. Bomo spet jutri probal, mogoce mu bo bol vsec.(?)

Kmalu bo star 8 mesecev, in se vedno samo na sadnih k. :(

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.12.2009 0:21:31   
lilip
Moja je pa "nora" na meso! No, sedaj je stara 17 mesecev, je pa že od uvajanja dalje tako. Ko je zelo lačna, poje vse - krompir, meso, pač kar je za kosilo, proti koncu obroka, pa je samo še meso, krompirja ali pa ostale priloge sploh več noče. Sedaj si koščke že sama daje v usta in če nisi dovolj pozoren, včasih kak košček kruha kar na tla vrže, meso pa v usta.

Preveč ga ne silit, probaj malo zmiksat, morda se mora navadit okusa. Sicer pa tudi odrasli ne pojemo vedno vse kar dobimo...

(odgovor članu Biba Buba)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?