|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mesni kaneloni
8.7.2005 12:09:22   
Taša
Al kako se že reče.Palačinke z mesnim nadevom.Kako jih naredite? Spekla sem palačinke, kako naprej? Popražim mleto meso in.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mesni kaneloni
8.7.2005 12:13:49   
AKŠ
v palačinke ponavadi zavijem sir in četrtino hrenovke, to skupaj "zapnem" z zobotrebcem, to pomočim v moko, jajček in drobtine in nato spečem v vročem olju....

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mesni kaneloni
8.7.2005 12:47:18   
k1
jaz pa to naredim kar s šunko in sirom.. z mletim mesom še nisem delala.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mesni kaneloni
8.7.2005 12:50:56   
darjatimci
Popražim mleto meso,dodam začimbe,peteršilj,če ne jedo otroci poper,sol, to je to.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mesni kaneloni
8.7.2005 13:11:30   
Anonimen
čebulo popražiš, dodaš mleto meso, peteršilj,soliš, malo paradižnikove mezge. Ohlajeno meso namažeš na palačinko, zaviješ , dap v pekač in jaz jih prelijem z mešanico sladke smetane, kisle smetane, jajc in pamezana in pečeš 20 minut pri 180 stopinjah, da dobijo lepo rjavo barvo.

(odgovor članu Taša)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Mesni kaneloni
8.7.2005 13:11:58   
Anonimen
dap=daš

(odgovor članu Taša)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Mesni kaneloni
8.7.2005 13:13:37   
darjatimci
Aja še to,jaz kanelone ocvrem se pravi jih spaniram.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Mesni kaneloni
8.7.2005 13:19:22   
Anonimen
Ocvrte pa jaz delam s sirom pa šunko, zapreš z zobotrebcem, daš v moko, jajca in drobtine.

(odgovor članu Taša)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Mesni kaneloni
8.7.2005 14:09:26   
k1
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: ninny, naš recept je enak :bravo::bravo::bravo::bravo: - grem palačinke pečt... so mi lušte naredili!

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Mesni kaneloni
8.7.2005 14:13:29   
Anonimen
so se men tud sline cedile-ampak sem ravno po kosilu

(odgovor članu Taša)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Mesni kaneloni
8.7.2005 14:21:01   
Erdbeere
matr men tud dons s temi kaneloni pa ne vem kom se delate lušte....jih bom jutr jest naredila, dons me pa čaka fržovova župa...sam sem se jest ze osličev pa francoske v službi najedla, njami

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?