* Mateja *
|
Ej Damjana, welcom to club!!! Sej si tud ti pisala dr. Cerarjevi? Si prebrala odgovor? Jaz tud obupujem nad tem hropenjem, ki se vleče že en mesec. Vsa sem panična, tekamo od zdravnika do zdravnika, pa kar neka zdravila mu dajejo...obupujem, ...kaj res ne morejo nikakor pomagat. Hotla sem pa rečt to: Tile dohtarji, a niso vsi hodili na iste fakse, pa so jih isto učili??!! Poglej to! V Lj. na pediatrični so nam priporočili da ga tolčemo po prsih, da se bo lažje skašljal, pol mi pa en drug dohtar reče, da to ne bo pomagalo. Pol ga peljem k nadomestnemu pediatru, ki reče, da je to hropenje nevarno za pljučnico, da ima katar na pljučkih, da naj delamo inhalacije. Drug dan ga peljem še k naši padiatrinji, pa reče da to ni nič takega, da dejmo ga cepit za gripo, če bo fasal pljučnico, da ne bo ona kriva, pa naj mu vseno delamo kako inhalacijo, da naj se pripravim, da bo to itak trajalo do spomladi! Ne morem nobenmu dopovedat, da mu ne hrope tako kot običajno, temveč ima katar!!!! Pa kličem še pulmologa v Ljublano, mu razložim, pa je spet eno svojo zabluzu, da zdravilo Singulair, ki mu ga dajemo, da naj nebi nardilo nobene škode, lahko pa samo upamo, da mu bo kaj pomagalo!! Kam naj grem z Nejcem torej?? Zaupam ne nobenmu dohtarju, ker so vsi za en drek!! Sem se mogla mal izpovedat, ker vidim da imate u Ulo zelo podobne težave!! No, upam, da se pozdravimo!!! Mateja
|