|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mere ploda
1.9.2008 13:00:20   
Virtualna
Sem v 37. tednu in ravno danes sem imela pregled pri G...opravili so mi CTG (brezhibno, celo idealno bitje user posted image ), ter UZ...kjer mi je G pregledala user posted image  mere...vse je normalno, plod se razvija kot je pac predpisano v tem tednu, a me je malo presenetila, ko je izjavila da user posted image  tehta  2600 g. Meni se zdi, da je to malo premalo user posted image  a ni tko...user posted image  ce racunam, da imam do roka se cele tri tedne, ter da se dojencki rodijo s priblizno 3500g. Je mozno, da se dojencek za celo kilo poredi v treh tednih user posted image ...ma kaj jaz vem, mogoce malo pretiravam, a se mi dejansko res premalo zdi teh 2600g v 37. tednu.
Koliko so pa kej vasi user posted image  tehtali v tem obdobju nosecnosti?

16.6.2009 dobili prvi zobek ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mere ploda
1.9.2008 13:05:26   
maruškaŠ
Plod naj bi v tem času rasel cca. 200-250g na teden. Povprečen novorojenček tehta 3000-3100g.

Glej z druge strani - meni so v 36. tednu ocenili 3600g težkega dojenčka - in me je pa strah pa tega, da bo ful velik...

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2008 13:07:15   
Pandica
Ne, se sekirat glede teže user posted image   , ker se lahko full zmotijo in itak, da so odstopanja.
Meni so na dan PDP- ja izračunali težo user posted image 4149g, pa sem pol še bila 12 dni čez rok, ko sem rodila pa je imela mala točno 3900 g tak, da...

Ti še kr uživaj te zadnje dneve nosečnosti, pa srečno pri porodu user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2008 13:08:02   
maruškaŠ
Sicer pa tole:

http://www.ringaraja.net/tabela-rasti-ploda-po-tednih_138.html 

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2008 13:10:29   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

- in me je pa strah tega, da bo ful velik...

Enako je bilo pri meni. So mi na vse napotnice pisali veliki plod in zraven naredili 3 klicaje. Pa mi na dan PDP- ja že hoteli sprožit porod prvo, samo, ker je bilo z mano in user posted image vse ok, so me pustili čakat, kljub temu, da je bila tako velika user posted image
Nič bat, boš vidla, da ni tako hudo user posted image
Srečno

< Sporočilo je popravil Pandica -- 1.9.2008 13:11:05 >

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2008 13:17:33   
MAŠKA
Meni je G povedala, da v zadnjem mesecu zraste cca 1 kg. Moja je pri 36 tednih tehtala 2200 g, rodila se je pa s težo 3100 g. Glede na težo tvojega ploda lahko pričakuješ otročka krepko nad 3 kg. Nimaš kaj skrbetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
1.9.2008 13:20:00   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Enako je bilo pri meni. So mi na vse napotnice pisali veliki plod in zraven naredili 3 klicaje. Pa mi na dan PDP- ja že hoteli sprožit porod prvo, samo, ker je bilo z mano in user posted image vse ok, so me pustili čakat, kljub temu, da je bila tako velika user posted image
Srečno

No fajn - jaz imam tut na napotnicah razna opozorila - velik plod user posted image , ampak nekako pričenjam verjet v to, da je itak vse naravno in da je tudi rast otročka naravna in prilagojena nosečnici oz. telesu. V končni fazi je pa tko - not ni še noben ostal user posted image . Je bla tale tvoje izjava prov spodbudna zame.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.9.2008 13:25:41   
Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Srečno

V končni fazi je pa tko - not ni še noben ostal user posted image . Je bla tale tvoje izjava prov spodbudna zame.

Točno tak, ko si napisala. Noben še ni not ostal in me veseli, da sem ti dala vsaj malo vzpodbude. Boš vidla, da ni tak hudo kot mogeče pričakuješ. Jaz sem rodila po naravni poti, brez kakšne EA al kaj podobnega pa je imela user posted image ob rojstvu 3900 g in 52 cm dolga pa je kar šlo user posted image user posted image
Želim ti še lep preostanek nosečnosti in lep porod user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.9.2008 19:22:29   
mala
Meni so dva dni pred porodom v porodnišnici ocenili, da bo imel okoli 3500g, no rodil se nam je user posted image  težek 3920g, tako, da se zmotijouser posted image user posted image  . Mislim, da bo tvoj otroček čisto povprečen in ne se sekirat.

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.9.2008 21:05:44   
Anonimen
Sicer sem imela zadnji UZ proti koncu 35t in je user posted image tehtal 2257g, Rodil se ej v 41t (6 dni čez rok) težek 3490g. Torej se je v zadnjih 6t oziroma mesecu in pol zredil za skoraj 1,3kg.

(odgovor članu mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?