Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mercator pike - vprašanje za poznavalke 28.1.2010 8:50:13
|
|
|
|
pety78
|
Sicer imamo kartico, ampak jo ne uporabljamo redno in niti ne koristimo pik. Sedaj smo pa kupili belo tehniko in imamo na kartici 162 pik. Razmišljam, da bi na pike vzela vinjeto, torej dobim menda še 23 pik. Do 31. januarja jih je pa potrebno koristiti, če se ne motim? Ali se splača, da pike, ki jih imam, torej 162, pokoristim pri nakupu vinjete, ali je bolje, da dobim z nakupom še dodatne pike (potem jih imam 185)?
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 28.1.2010 8:52:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ce bos nabrala 185 pik do 31.1. , bos lahko koristila 2x po 90 pik. toje 22 € če koristis pike za nakup vinjete, pa bos imela dobropisa samo 11 €. ker za vsakih 90 pik, dobis 11 €
|
|
|
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 28.1.2010 8:54:21
|
|
|
|
pety78
|
U, hvala. Ja, potem bom vzela vinjeto na pike.
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 28.1.2010 8:54:55
|
|
|
|
Isabellabina
|
Samo za info.Meni v Domžalskem Mercatorju niso hoteli vnovčit pik pri nakupu vinjete,je rekla prodajalka ,da tega ne delajo več.
|
|
|
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 28.1.2010 8:55:14
|
|
|
|
Anonimen
|
vinjeto polacaj, da dobis pike. pol pa lahko koristis 22 €
|
|
|
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 28.1.2010 8:55:54
|
|
|
|
Anonimen
|
big mama, samo za nakup vinjete, pa dobis pike? al ne?
|
|
|
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 28.1.2010 8:58:21
|
|
|
|
Isabellabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute big mama, samo za nakup vinjete, pa dobis pike? al ne? To pa ja.
|
|
|
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 28.1.2010 9:00:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, pol naj kupi vinjeti, da dobi 23 pik in pol ima za koristit 2x 11 €
|
|
|
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 28.1.2010 9:02:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo ocitno sploh ni isto po SLO. Jaz sem kupila vinjeto v torek in sem lahko koristila pike. Ocitno je vse pobrkljano
|
|
|
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 28.1.2010 9:02:37
|
|
|
|
Isabellabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ja, pol naj kupi vinjeti, da dobi 23 pik in pol ima za koristit 2x 11 € Točno!
|
|
|
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 28.1.2010 9:04:03
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 28.1.2010 9:04:06
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ja, pol naj kupi vinjeti, da dobi 23 pik in pol ima za koristit 2x 11 € Tako bom naredila. Hvala vam. Moram te pike malo bolj naštudirat in bolj pridno kartico uporabljat.
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 28.1.2010 9:05:06
|
|
|
|
Anonimen
|
za vsake 4 € sobis 1 piko. 90 pik je 11 € 180 pik je 2x 11 250 pik je 40 €
|
|
|
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 28.1.2010 11:13:48
|
|
|
|
noranate
|
Na piki imam 380 pik. Ali jih lahko danes koristim 90, pa jutri 90... Ali moram vse obenem , to mi nekak ni jasno. Hvala
|
|
|
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 28.1.2010 11:16:11
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko 90 po 90.... samo tako bos dobila 4x11 € 44€ de pa 250 na 1x, dobis 40 € pa pol se 1x90, dobis 11€ je to 51 €
|
|
|
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 28.1.2010 11:17:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Bolj se ti splaca 250pik - 40eur, pa 90ik -10eur, ostalij 40 ki ti jih ostane se ti jih izbrise,bos pa v nagradnem zrebanju. Lahko koriristis danes enkaj pa jutri drugo rundo to ni problema.
|
|
|
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 28.1.2010 11:22:58
|
|
|
|
noranate
|
Miška hvala . Žrebanja se pa ne gram. Sem imela v lanskem letu neki okrog 4.ooo pik in ne vem več kolk mi jih je ostalo za žrebanje, pa nikol nč. Ne pustim nič, ker sem vse to fino že vnaprej plačala
|
|
|
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 28.1.2010 11:41:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma Samo za info.Meni v Domžalskem Mercatorju niso hoteli vnovčit pik pri nakupu vinjete,je rekla prodajalka ,da tega ne delajo več. jaz sem v domžalskem hiperju v torek koristila pike za vinjeto
|
|
|
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 28.1.2010 21:42:27
|
|
|
|
Isabellabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: big mamma Samo za info.Meni v Domžalskem Mercatorju niso hoteli vnovčit pik pri nakupu vinjete,je rekla prodajalka ,da tega ne delajo več. jaz sem v domžalskem hiperju v torek koristila pike za vinjeto Uh,zdaj sem pa huda na mladenko na časopisnem oddelku.Tako lepo je rekla,da tega ne sme narest,in jaz sem ji verjela....pa še noseča je bila in se nisem hotela malo več pregovarjat z njo.Bom šla še enkrat jutri ,ker moram itak kupit še za en avto vinjeto in bom malo drugače nastopila ....pa hvala za to info.
|
|
|
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 29.1.2010 23:26:38
|
|
|
|
Muca83
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute za vsake 4 € sobis 1 piko. 90 pik je 11 € 180 pik je 2x 11 250 pik je 40 € In 600 pik je 120 €
|
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 30.1.2010 8:14:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: big mamma Samo za info.Meni v Domžalskem Mercatorju niso hoteli vnovčit pik pri nakupu vinjete,je rekla prodajalka ,da tega ne delajo več. jaz sem v domžalskem hiperju v torek koristila pike za vinjeto Uh,zdaj sem pa huda na mladenko na časopisnem oddelku.Tako lepo je rekla,da tega ne sme narest,in jaz sem ji verjela....pa še noseča je bila in se nisem hotela malo več pregovarjat z njo.Bom šla še enkrat jutri ,ker moram itak kupit še za en avto vinjeto in bom malo drugače nastopila ....pa hvala za to info. ni za kej,važno da boš lahko pike koristila....drugače naj pa kar lepo v pisarno pokliče in naj ji oni potrdijo da ji LAHKO koristiš
|
|
|
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 30.1.2010 9:18:55
|
|
|
|
špelin@
|
Dodajam svoje vprašanje: ali lahko vnovčim pike tudi ob nakupu Mobi kartice? Imam še 90 pik za pokoristit in bi rada kupila Mobi kartico za 5 EUR + še nekaj malenkosti.
|
|
|
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 30.1.2010 9:37:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dodajam svoje vprašanje: ali lahko vnovčim pike tudi ob nakupu Mobi kartice? Imam še 90 pik za pokoristit in bi rada kupila Mobi kartico za 5 EUR + še nekaj malenkosti. Ne moreš verjet. Klicala na njihov brezplačno info številko 0802080. Najprej morala dati vse osebne podatke, čudno, da ni šlo še za št. gat. Pogovor se snema! Potem dobim pa še tako dvoumen odgovor, da glava peče. Najprej mi je ga. Ana povedala, da lahko, potem pa rekla, da je odvisno, od vsake trgovne. Ja, kva zdej, a?! Načeloma ja. AMpak lahko ima pa vsaka trgovina lastna navodila lastne poslovodje... Wtf... Levica ne ve kaj dela desnica oz. ni enotnih navodil. Za vinjete velja enako. Toliko, da boste vedele.
|
|
|
|
RE: Mercator pike - vprašanje za poznavalke 30.1.2010 13:40:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dodajam svoje vprašanje: ali lahko vnovčim pike tudi ob nakupu Mobi kartice? Imam še 90 pik za pokoristit in bi rada kupila Mobi kartico za 5 EUR + še nekaj malenkosti. Ne moreš verjet. Klicala na njihov brezplačno info številko 0802080. Najprej morala dati vse osebne podatke, čudno, da ni šlo še za št. gat. Pogovor se snema! Potem dobim pa še tako dvoumen odgovor, da glava peče. Najprej mi je ga. Ana povedala, da lahko, potem pa rekla, da je odvisno, od vsake trgovne. Ja, kva zdej, a?! Načeloma ja. AMpak lahko ima pa vsaka trgovina lastna navodila lastne poslovodje... Wtf... Levica ne ve kaj dela desnica oz. ni enotnih navodil. Za vinjete velja enako. Toliko, da boste vedele. v domžalah se lahko koristijo tudi na mobi kartice
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?