Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mercator krožniki- Štajerska, Posavje, Lj... 9.3.2009 19:20:45
|
|
|
|
StBarbara
|
V SN na Rudniku jih baje dobijo torek, sredo.
|
|
RE: Mercator krožniki- Štajerska, Posavje, Lj... 9.3.2009 19:45:06
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Pri nas (Grosuplje) jih majo za izvoz, vsaj v petek so jih še meli. Res dosti, no.
|
|
RE: Mercator krožniki- Štajerska, Posavje, Lj... 9.3.2009 22:29:05
|
|
|
|
kaja02
|
tud v Celju jih še majo, sicer sam modre in roza ( enobarvne z drobnimi pikicami))
|
|
RE: Mercator krožniki- Štajerska, Posavje, Lj... 10.3.2009 8:51:02
|
|
|
|
zvesta
|
V Lenartu so ji tudi danes dobili. Samo modre in oranžne.
|
|
|
|
RE: Mercator krožniki- Štajerska, Posavje, Lj... 21.3.2009 9:59:52
|
|
|
|
kitty87
|
Pozdravljene! Tudi jaz sem bila na "lovu" za krožniki celi teden pa jih nikjer več niso imeli. V MB v hipermarketu mi je celo prodajalka povedala, da jih sploh več ne bo, da bodo menda tistim, ki še niso dobili krožnikov v zameno za to ponudili kozarce - kelihe za vino. Tak da sem zdaj pač šla po te kozarce (ker je te akcije menda jutri konec in sem se že naveličala letati po trgovinah) . Morem rečt, da so res zelo lepi ampak kaj, ko sem si ravno kozarce nabavila pred slabim mesecem! V bistvu (da nebom predolga) : imam 8 kozarcev za vino in bi jih menjala za krožnike, če je katera za se naj oglasi.
|
|
|
|
RE: Mercator krožniki- Štajerska, Posavje, Lj... 21.3.2009 12:25:09
|
|
|
|
nejcko
|
Samopostrežna v Maximarketu v Lj.
|
|
|
|
RE: Mercator krožniki- Štajerska, Posavje, Lj... 21.3.2009 19:50:53
|
|
|
|
LERO
|
Poglejte tudi v Podčetrtku, sicer pa je najbolj kar poklicati, da ne hodite zastonj.
|
|
|
|
RE: Mercator krožniki- Štajerska, Posavje, Lj... 23.3.2009 12:44:38
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ko je bilo pri nas (v MC Šiška) problem z dobavo teh krožnikov, sem jaz lepo pisala na Mercator in so mi odgovorili, krožnike pa b.p. zrihtali. Ne vem, zakaj iščete in izgubljate čas - mnogo časa in energije se prihrani, če proprosto kontaktiraš trgovca, poveš svoj problem in ni vrag, da se ne bi našla rešitev.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?