Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mercator krožniki- Štajerska, Posavje, Lj... 9.3.2009 19:20:45
|
|
|
|
StBarbara
|
V SN na Rudniku jih baje dobijo torek, sredo.
|
|
RE: Mercator krožniki- Štajerska, Posavje, Lj... 9.3.2009 19:45:06
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Pri nas (Grosuplje) jih majo za izvoz, vsaj v petek so jih še meli. Res dosti, no.
|
|
RE: Mercator krožniki- Štajerska, Posavje, Lj... 9.3.2009 22:29:05
|
|
|
|
kaja02
|
tud v Celju jih še majo, sicer sam modre in roza ( enobarvne z drobnimi pikicami))
|
|
RE: Mercator krožniki- Štajerska, Posavje, Lj... 10.3.2009 8:51:02
|
|
|
|
zvesta
|
V Lenartu so ji tudi danes dobili. Samo modre in oranžne.
|
|
|
|
RE: Mercator krožniki- Štajerska, Posavje, Lj... 21.3.2009 9:59:52
|
|
|
|
kitty87
|
Pozdravljene! Tudi jaz sem bila na "lovu" za krožniki celi teden pa jih nikjer več niso imeli. V MB v hipermarketu mi je celo prodajalka povedala, da jih sploh več ne bo, da bodo menda tistim, ki še niso dobili krožnikov v zameno za to ponudili kozarce - kelihe za vino. Tak da sem zdaj pač šla po te kozarce (ker je te akcije menda jutri konec in sem se že naveličala letati po trgovinah) . Morem rečt, da so res zelo lepi ampak kaj, ko sem si ravno kozarce nabavila pred slabim mesecem! V bistvu (da nebom predolga) : imam 8 kozarcev za vino in bi jih menjala za krožnike, če je katera za se naj oglasi.
|
|
|
|
RE: Mercator krožniki- Štajerska, Posavje, Lj... 21.3.2009 12:25:09
|
|
|
|
nejcko
|
Samopostrežna v Maximarketu v Lj.
|
|
|
|
RE: Mercator krožniki- Štajerska, Posavje, Lj... 21.3.2009 19:50:53
|
|
|
|
LERO
|
Poglejte tudi v Podčetrtku, sicer pa je najbolj kar poklicati, da ne hodite zastonj.
|
|
|
|
RE: Mercator krožniki- Štajerska, Posavje, Lj... 23.3.2009 12:44:38
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ko je bilo pri nas (v MC Šiška) problem z dobavo teh krožnikov, sem jaz lepo pisala na Mercator in so mi odgovorili, krožnike pa b.p. zrihtali. Ne vem, zakaj iščete in izgubljate čas - mnogo časa in energije se prihrani, če proprosto kontaktiraš trgovca, poveš svoj problem in ni vrag, da se ne bi našla rešitev.
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Vprašanje.
пеперутка16
Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?