Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 12.11.2008 21:31:05
|
|
|
|
2 Sraki
|
Da
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 13.11.2008 7:50:20
|
|
|
|
anci banci
|
jaz tudi...
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 13.11.2008 7:57:08
|
|
|
|
tihoupanje
|
Krčenje teh glatkih mišic sem jaz omilila z uživanjem Persen forte. Poskusi...
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 13.11.2008 8:01:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Draga tihoupanje, kako to misliš? Je bilo to rečeno s pridihom sarkazma ali misliš resno? Lep dan
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 13.11.2008 8:24:50
|
|
|
|
tihoupanje
|
Kolegica.......jaz sem tudi upajoča in nikoli se ne podsmehujem ljudem... Resno sem mislila, da sem uživala Persen forte in so se ti krči ustavili. Pušenjak mi je to odobril in trdi, da to ne vpliva na izid nosečnosti, ne škoduje......Zdravniki predpisujejo Buscopan in ta je le na recept. Persen pa dobiš v lekarni v prosti prodaji. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 13.11.2008 8:29:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Draga tihoupanje, se mi je zdelo. Hvala, nisem vedela. Tile dnevi pred dnevom D se vlečejo kot še nikoli. Ves čas iščem neke znake. Hvala za nasvet. lp
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 13.11.2008 8:31:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Tihoupanje, koliko časa se pa že vidva trudita? lp
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 13.11.2008 8:42:12
|
|
|
|
tihoupanje
|
Že celo večnost..... ......Boljše, da ne sprašuješ o tem....
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 13.11.2008 9:50:24
|
|
|
|
Nezy85
|
Ahhhh jaz sem imela že po 1 tednu vse mozne znake nosečnosti od bolecega križa, boleče prsi-bradavice , slabost.....itd na koncu pa mi pride .....tako da je vse to na naši psihi!!! Sem pa tudi jaz imela pri prvi nosečnosti taksno m. čist na rahlo sam 3 dni ko pa imam vedno 7 dni in to full močno in mi je že to blo sumljivo pol, pa 2 m ni blo in sem nardila test pa je pokazalo , ampak na žalost nosečnost ni uspela ! Brez skrbi TIHOUPANJE enkrat se bo že primlo sam ne bodi neučakana pa probaj se vsaj malo odklopit in zaposlit! Ve samo lepo pridno pa bo že kaki ! LP Nezy
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 13.11.2008 21:47:19
|
|
|
|
naja00
|
živijo! S fantom si želiva dojenčka.... sva ravno med ovulacijo, to je nekaj dni nazaj, do pa imam še 10 dni, me pa fuuuul bolijo prsi, rahlo me zvija v trebuhu... koliko upanja imam ali je to možno , da so že pred menstr. znaki?
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 14.11.2008 8:04:55
|
|
|
|
Vitaebella
|
Draga Naja, naju spremlja ista zgodba. Danes me že šesti dan malo zvija, čutim jajčnike in pritisk v spodnjem delu trebuha. Do menstruacije me ločita še 2 dneva in upam isto kot ti. Sem pa že slišala za kar nekaj primerov, ko se je izkazalo, da so takšni krči pred predvideno menstruacijo pomenili nosečnost in ne menstruacijo. Vendar, če poznam svoje telo, bo tole kar menstruacija in ne +. Navijam za naju!!! Veliko sreče Maja p.s. Tudi midva se trudiva na dojenčku (2leti). Ta mesec je prvi mesec po laporo in histeroskopiji. Bomo videli.
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 16.11.2008 20:06:10
|
|
|
|
naja00
|
Oj Maja! Dva dneva sta mimo....IN? uPAM NA NAJBOLJE, če pa ni, pa še bo, nč bat. Jst še čakam, bomo videli, kaj nas čaka LP, Naja
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 16.11.2008 20:11:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo Naja, ja, danes bi morala dobiti menstruacijo, ki jo imam drugače redno na 28 dni in še vedno je ni. Tudi krči so izginili. Danes sem takoj naredila test Clear Blue in je pokazal zelo čuden rezultat. Pokazal je +, brez spodnjega dela vertikalne črte. Nimam pojma, kaj to pomeni, upam pa na najboljše. Bomo videli jutri, ko bom šla po novi test. Srečno vsem, Maja!! p.s. se je kateri od vas tudi pripetilo, da je test pokazal tako deformiran +?
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 16.11.2008 20:19:50
|
|
|
|
Barbara_L
|
Ne razumem povsem-je manjkal spodnji del navpične črte v plusku?
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 16.11.2008 20:22:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena, ja, manjkal je spodnji del navpične črte v plusku. sej pravim, zelo čuden znak in bi bila vesela, če mi kdo zna kaj več o tem povedati. O tem plusu sanjam že dve leti in danes je prvič, da se je vsaj malo pokazal.
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 16.11.2008 20:32:52
|
|
|
|
naja00
|
Mislim, da je samo hormon premalo zaznan, pojdi jutri na urinski test na ginekološko kliniko, pa boš 100% zvedela kaj je Uf, vem, da te daje nervoza....jaz kakor se poznam bi šibala v dežurno lekarno še po en test, da bi sploh lahko zaspala
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 16.11.2008 20:39:29
|
|
|
|
Vitaebella
|
Naja, kaj misliš, da bi lahko bil to +? Zdej, ko si to tako rekla, ne vem, če se res ne bom vsedla v avto in v lekarno.
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 16.11.2008 20:42:51
|
|
|
|
naja00
|
Ja mene bi žrlo, mislim pa da je + Glej, če neb blo nič, nebi pokazalo nič. A pa je bila zgornja vertikalna črtica normalno vidna?
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 16.11.2008 20:47:40
|
|
|
|
Vitaebella
|
A lahko pošljem sliko nekak? A se da na tem forumu slike pošiljat?
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 16.11.2008 20:55:57
|
|
|
|
naja00
|
ja mislim da ja, glede na to,da imajo ženske slikice od svojih sončkov. Pomoje jo daj pod album spodaj levo
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 16.11.2008 21:04:39
|
|
|
|
Vitaebella
|
Evo Naja, sem naložla slikco deformiranega plusa v moj album. Kaj misliš?
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 16.11.2008 21:10:27
|
|
|
|
naja00
|
hm mislim, da je +, vendar me bega kontrolna črtica na levi, ki je rahlo ožja na sredini, pa ne vem če je to kakšnega pomena, a ko pa pogledam zgornji del plusa bi pa kr rekla da si. Kaj pa mislite ostale punce, ki ste prisotne? Zjutraj naredi še en test s prvim urinom, čeprav jst res maslim da si Takoj, ko zveš nam sporoči, SREČNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 16.11.2008 21:12:15
|
|
|
|
Athina
|
Pogledala sem tvoj plusek ... mislim, da dobro kaže. Vsekakor pa boš morala test ponoviti, da boš sigurna. Držim pesti, ampak sem kar prepričana, da je to to IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella Evo Naja, sem naložla slikco deformiranega plusa v moj album. Kaj misliš?
|
|
|
|
RE: Menstrulani krči in nosečnost 16.11.2008 21:14:13
|
|
|
|
Vitaebella
|
Sploh si ne morem predstavljati, da bi lahko to bilo res! Toliko mesecev, toliko živcev, preiskav in solz.......
|
|
|
imenaklara2007katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?tiana (
15%)
lana (
31%)
neža (
44%)
vanesa (
11%)
Število vseh glasov: 94Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!