|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menstrualna skodelica
6.6.2008 20:40:57   
Anonimen
Ne vem, če sem dala na pravi forum, me bodo pa prestavili.

Jaz sem si jo danes kupila, zdaj imam pa kup vprašanj. Ne predstavljam si, kako to potegneš ven, da ne poliješ? A se jo da tako prijeti, da se ne zlije? A uporabljate zraven še kakšen mini vložek? V navodilih berem, da nekatere moti ob opravljanju velike potrebe. Kako je s tem? Tega prej niti nisem pomislila. A lahko zaradi pritiskanja pade ven? Piše, da pri športih ne moti, kako pa je s plavanjem? Se gre lahko s tem tudi v vodo?

Hvala za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Menstrualna skodelica
6.6.2008 20:59:53   
piamaria
joj...meni je bilo to zelo zoperno, sem imela 3x menda in adijo, spet tamponi...
nisem polivala, sem jo izvlekla tako, kot sem jo vstavila. ampak...ne ne ni časa za take kolobocije.Moti mogoče zato, ker debelo čerevo pritiska v votlino s posodico...mene ni motilo, ven padlo...mislim da neuser posted image
meni je bilo zamudno, nehigiensko in mal nemarno...pa oprosti no.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2008 21:38:50   
urška
ven jo je u bistv res težko dobit. vakuum naredi svoje. ni se mi pa nikoli nič polilo. vložkov zraven ne uporabljam. pa tudi ne vem, kako bi ti padla ven ko si na WCju.
u glavnem rabiš malo prakse in se čist navadiš šalčke. je čist fajn zadeva.

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2008 13:16:30   
Blueberry
V bistvu se ti ne more polit, ker jo izstaviš tak ko jo vstaviš. Naredi se res močan vakum. Jaz si poagam tako, da primem za peceljček, nato pa s palcem in kazalcem sprostim vakum. Sprva sem se kar namučila, sčasoma pa sem se  navadila in gre vse skupam lažje.user posted image Moti me edino pecelj, ki me vedno nekaj tišči. Odrezat pa si ga ne upam, saj nevem kako bi skodelico potem ve dobila.user posted image Si je katera to odrezala? Aja, glede velike potrebe mislim da ni kakšnih posebnosti in problemov, saj se nič ne čuti, no vsaj jaz je ne. LP

< Sporočilo je popravil T_89 -- 7.6.2008 13:19:12 >

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2008 14:30:37   
urška
pa ga ne čist odrezat. mogoče samo malo na začetku. pol, recimo. sicer jih veliko pravi da so ga čist odrezale, ampak jaz ga tudi ne upam. bom še prej malo probala.

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2008 16:50:26   
Blueberry
Lahko vprašam s čim si ga odrezala? Hvala za odgovor.user posted image

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2008 18:54:09   
NevenkaP
Ti jaz povem. S škarjami. Brez problema.

Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2008 20:21:15   
urška
s škarjicami za nohte. brez problema.

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2008 7:42:53   
Anonimen
No, pa tudi jaz preizkušam to čudo. Prvi občutki? Ne vem, malo mešani. Moti me predvsem to, da mi vedno, ko grem na stranišče zleze dol in si moram potem popravljati nazaj, zraven pa paziti, da res dobro obrišem, saj potem kakšna sled ostane na hlačkah. A mogoče kaj narobe delam, da zleze dol? To me res moti. Sicer me je pa tudi tisti peceljček, pa sem ga pol odrezala, pa ne vem, če si ga ne bom še malo.

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.6.2008 9:05:51   
urška
meni ni dol lezla. ker vakuum res tolko prime, da jo je težko ven dobit, tko da si ne predstavljm da bi mi lezla. ja glede peclja pa jih večina pravi, da ga čist odrežejo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.6.2008 14:00:55   
helloKitty
Jst jo imam tud prvič. Res se super prime in mi nič ne leze dol. Pomoje si bom jst tud tale pecelj odrezala al pa vsaj malo skrajšala.

Đoli:)

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.6.2008 13:09:34   
Blueberry
Zdaj, ko sem si skrajšala peceljček je sploh super. Nič me več ne tišči.user posted image

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.10.2008 8:57:32   
malabela
user posted image jaz sem si  peceljček čisto odrezala in je sploh ne čutim, tako da ponavadi kar pozabim, da imam menstuacijo :)  Lunettko vam toplo priporočam :) Jaz jo imam že kake pol leta, sem bila ena med prvimi ki so tekle v Dm po novo čudo. 

Neposredna povezava do sporočila: 13
24.10.2008 9:54:02   
Sarajevo
Full hvalijo, jaz pa še nisem poskusila. Še čakam, me je kar malo strah. Ne ravno strah, bolj mi je vse čudno. I will try. 

(odgovor članu malabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.11.2008 17:27:03   
malabela
sem ugotovila, da je še ena tema menstrualne skodelice na tem forumu nekje med dojenček novorojenček.

(odgovor članu Sarajevo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?