|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menstruacije po laparoskopiji kar ni
27.12.2006 8:30:11   
Tia-na
Punce, ki ste imele laparoskopijo ...

A vam je tudi zamujala? Meni prvič v življenju M zamuja že tri dni, zvija me že cel teden k hudič, user posted image   pa od nikoder. Glede na znake predvidevam, da bo boleča k hudič ... me je kr strah.

Da bi bila user posted image  ni šans, kr sva zihr zamudila O ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Menstruacije po laparoskopiji kar ni
27.12.2006 10:26:56   
Goldy
Jaz sem po laparoskopiji dobila M šele 38 dan, pa jo imam drugače na 29 dni.

LP

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2006 10:43:45   
Tia-na
Kolk ciklusov pa je trajalo, da se ti je ciklus uredil?
jst sm prvo menstruacijo dobila takoj po laparoskopiji, tri dni po operaciji in sedaj čakam drugo pa te hudičke še kr ni. Zihr mi bo zagnojila silvestrovanje, bom mogla iskat wc-je pa vožke sabo vlačit. :(

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2006 16:44:08   
Goldy
Jaz sem prvo M dobila 38 dni po prejšnji M, naslednja se je kazala že 27 dan in je čisto zares prišla 29. Točno kot je treba.

Kdaj pa si imela laparo - koliko dni po M? Jaz sem jo imela namreč 6 dan.

Upam, da se ti vse skupaj čimprej uredi.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?