Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Menstruacija zamuja, test negativen 15.3.2009 15:18:13
|
|
|
|
*vrtnica*
|
Pozdravljene. Odločila sva se za , zato sem po petih letih jemanja kt te opustila in 3 mesece uporabljala dodatko zaščito (kondom).Nato sva brez zaščite. Prvi dve menstruaciji sta bili normalni (na 28 dni). Tretja pa se je na 28. dan pokazala, pol je pa 4 dni ni blo, na 32. dan pa je prišla normalna in trajala še cel teden. Sedaj pa bi morala priti že četrta , pa je ni od nikoder, test pa je na žalost negativen. Ciklus mi sedaj traja že 40 dni. Ali je možno, da sem kljub temu ? Ima katera podobne izkušnje s tem? In še nekaj: Kako štejem dneve v ciklusu: Od takrat, ko se je sam malo pokazala, al od takrat ko sem jo v celoti dobila?Prej nikoli nisem imela teh težav, če je prišla, je prišla.
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 17.3.2009 8:54:02 >
|
|
|
|
RE: MENSTRUACIJA ZAMUJA, TEST NEGATIVEN 15.3.2009 15:46:12
|
|
|
|
Anonimen
|
o tem je bilo tukaj že toliko napisanega malo pobrskaj, pa boš našla kup odgovorov na tvoje vprašanje
|
|
|
|
RE: MENSTRUACIJA ZAMUJA, TEST NEGATIVEN 15.3.2009 15:49:02
|
|
|
|
ribica.
|
Včasih se tudi zgodi, da se ciklus malo zamakne. Meni se je zgodilo enkrat. Potem naslednji je bil spet normalno. Če si pa vseeno noseča, tega pa ne bi vedla.
|
|
|
|
RE: MENSTRUACIJA ZAMUJA, TEST NEGATIVEN 15.3.2009 16:25:15
|
|
|
|
divans1
|
Počakaj še par dni in če je še vedno ne boš dobila, naredi test. Menstruacijo začneš šteti od tistega dneva, ko zagledaš kri. Mogoče pa ti tudi malo psiha dela. Tudi to je zelo pogost pojav, ko se začne delat na !!!! Veliko sreče ti želim!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?