Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Menstruacija po transferju 12.1.2007 9:37:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Večini punc rjavi izcedek napoveduje . Ponavadi pride dan ali dva za rjavim izcedkom. Vendar so tudi punce, ki so kljub rjavim izcedkom in celo tudi krvavim zanosile. Nažalost ti noben odg ne bo dal pravega odgovora. Želim ti lahko le vso srečo in da čez dan ali dva zagledaš in ne . Vso srečo , do zadnjega pa imej pozitivno upanje, saj ni še nič izgubljeno
< Sporočilo je popravil katrin -- 12.1.2007 10:32:09 >
|
|
|
|
RE: Menstruacija po transferju 12.1.2007 9:50:49
|
|
|
|
JEŠA
|
Anonimen, hvala ti.... Ponovadi dobim jaz takoj urco za rjavim izcedkom . Zdej pa ni nič, celo ko se obrišem je prozorno.... No bomo vidli, sem pa klicala v LJ, in so mi povedali, da se mi ne ulije rdeča , naj pridem v ponedeljek na odvzem krvi. Še vedno upam,.... Hvala, LP Ješa
< Sporočilo je popravil katrin -- 12.1.2007 10:32:31 >
|
|
|
|
RE: Menstruacija po transferju 12.1.2007 10:45:38
|
|
|
|
nenna
|
OJLA. ti kar bodi pozitivna in želim ti da boš srečka nosečka. PA VELIKO SREČE
|
|
|
|
RE: Menstruacija po transferju 13.1.2007 16:14:57
|
|
|
|
kapica
|
Jesa, tudi pri meni je bilo zal tako. Prvic po transferju, tut okrog 10-ti dan, rjav izcedek, naenkrat , M je prisla dva ali tri dni pozneje. Jaz sem takoj poklicala na ivf center in govorila z G, mi je zvisala dozo Progesterona, drug dan sem sla pa na test. Ceprav se mi je zdelo vse skupaj nesmiselno, ker sem vedela kaj bo. Ne vem kaj naj ti recem, upam in drzim pesti, da je mogoce to samo kaj drugega.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?