|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menstruacija po prometriumu
11.9.2007 10:07:37   
Anonimen
Pozdravljene!

Mene pa zanima kdaj ste dobile user posted image  po jemanju prometriuma. Meni je vedno prišla 2 dni kasneje. Sedaj pa je ni. So vas bolele prsi ob jemanju prometriuma? Mene sedaj bolijo za znoret. Sem tako user posted image , ker bi morala na laparo 18/9-2007 pa ne bo nič, ker user posted image  ni in če pride jutri bom do torka še krvavela in ne bom operirana... potem pa bom spet čakala v nedogled za ponovni datum. user posted image

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 12.9.2007 6:18:05 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MENSTRUACIJA PO PROMETRIUMU
11.9.2007 13:27:29   
Anonimen
mene so joški fejst boleli po prometriumu, menstruacijo sem pa normalno dobila vedno.

A noseča pa nisi? Kaj pa če ga nehaš jemat? A ga morš do laparo jemat? Zakaj ga pa morš jemat?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2007 14:07:52   
Anonimen
Danes bom naredila nosečniški test. Prometrium sem jemala 10 dni po 2 tabletki v nožnico in sem zadnjo tabletko vzela v soboto. Ponavadi nisem imela nikoli bolečih prsi po prometriumu in sem vedno dobila user posted image  2. dan po prenehanju. Torej v soboto zadnja tabletka, včeraj pa bi po vseh pravilih morala priti user posted image , pa je še danes ni. Prometrium sem jemala, ker imam drugače zelo neredne user posted image  in sva se z mojim ginekologom dogovorila, da bova naštelala glede na pretekle izkušnje s prometriumom, da bom 18/9 točno 8 dan. ciklusa in bo operacija v pravem času.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.9.2007 8:06:23   
Anonimen
No, test je negativen user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res ne razumem kaj dogaja. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.9.2007 14:03:26   
Tiara123
da ne odpiram nove teme, bom vprašala kar tukaj: dobila sem recept za Prometrium in naj bi ga šla kupit v Italijo. Kje ste ga ve nabavile? Kako ste ga jemale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.9.2007 14:08:46   
amor real
Oj!

Jaz sem ga kupila v prvi lekarni čez mejni prehod Škofije. Takoj za tunelom... Jemala pa sem ga vaginalno in sicer eno tabletko zjutraj in eno zvečer.

user posted image

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.9.2007 21:38:04   
thaiss
tudi jaz sem ga kupla v prvi lekarni. jemala pa sem ga od 10 dne ciklusa do user posted image  oz v nosečnosti do 13.tedna; vaginalno eno zjutraj eno zvečer

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......