Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Menstruacija po abraziji!!!!! 3.12.2005 21:19:10
|
|
|
|
borovnicka
|
oj! Krvavela sem cel teden in nato so me zopet poslali nazaj na počivanje v bolnišnico, kjer sem dobivala tablete. Svetujem ti da čim več opčivas (baje da sem premalo) dokler se ti krvavitev ne zaustavi. V bolnici sem bila tri dni brez krvavitve in so me komaj poslali domov. Obljubiti sem morala da bom pridna. Potruditi se je treba da je kasneje čim manj problemov. Menstruacijo sem nato dobila čez šest tednov in je bila nato redna. Dober počitek!
|
|
|
|
RE: Menstruacija po abraziji!!!!! 4.12.2005 20:18:00
|
|
|
|
melitkica
|
Po abraziji še dva meseca nisem dobila . Krvavela pa sem še približno dva tedna, vendar vedno manj. Počivala sem strogo en teden, šla sem le na WC in zvečer tuširat (nič kopanja, v bazenu pa še manj zaradi okužbe). Jesti itak nisem mogla skoraj nič, le prepečenec in spila sem ogromno tekočine (čaja). Imela sem tudi antibiotik (Amoksiklav). Ko sem hodila, me je vse full bolelo, zato je res boljše, da miruješ. Menim pa, da si dobila kakšne napotke, ko si šla domov iz bolnišnice. Moj ciklus po abraziji pa več ni to, kar je bil, prej je bila točna kot ura, zdaj pa se spreminja iz meseca v mesec in traja dalj časa. Pravijo, da moraš počivati tako dolgo, koliko časa si bila noseča (1 teden = 1dan počitka). Okrevaj, ker boš šla čim prej v nove boje! Vse lepo in brez negativnih misli ti želi Melita, ki ti pošilja še polno (sreče)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?