|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menstruacija ali zanositev?
8.7.2008 16:10:36   
voyager
Zivjo punce, vem, da ste ze verjetno 100 krat slisale to vprasanje ampak vseeno... Ko vam je zamujala user posted image kaksen dan ali dva in se niste vedele da ste nosece a je katera imela iste bolecine kot pred menstruacijo? Meni namrec zamuja 2 fan. Danes me je zacelo cisto malo spikati ampak upanje na user posted image se vedno obhstaja. Slisala sem nekje, da so nekatere imele iste znake od bolecine v jajcnikih, dojkah itd. Vem da je najbolje da naredim test ampak se enostavno nisem pripravljena, ker po 7 letih matranja postanes ze res utrujen od vsega. Prosim vas za mnenje.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 8.7.2008 23:30:14 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MENSTRUACIJA ALI DOJENCEK?
8.7.2008 16:12:33   
Anonimen
Znaki nosečnosti ali pa prihajajoče M so skoraj identični. Tko da če ne misliš še 9 mesece čakat da izveš al si al nisi pač naredi test.

(odgovor članu voyager)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2008 20:25:29   
2 Sraki
Tudi pri meni so znaki bili obakrat isti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2008 21:09:09   
Naja30
Meni se je pa ko sem bila noseča, še preden bi morala dobiti M, podnevi zelo vrtelo, kar se mi ne dogaja ko moram M dobit. Drugače pa je dosti podobno, ja.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Menstruacija ali zanositev?
9.7.2008 10:48:17   
rdečelaska19
čao!
jst sm čist nova na forumu, tko da upam da sm se prav priajvla....zanima me nekaj...pred cca.1mesecem sem bila pri gin.in jo prosila, če mi lahko da nekaj, da prestavim men.,ker bi jo dobila glih 2dan dop.!Gin. mi je dala tab.PRIMOLUT!rekla je naj vzamem tri dni preden naj bi dobila men.in naj jih jemljem toliko časa, kolikor potrebujem, da jo prestavim-s tem da ko preneham jemati tab.men. dobim šele 2.ali 3.dan in da zna biti takrat kr močna....!!!!in naj jih ne jemljem več kot 14dni!ampak v steklenički jih je za 10dni.pojedla sem vse (začela sem 25.6. do 5.7.2008).včeraj sem dobila zelo temno rjav izcedek oz.lahko bi rekla da je kot men.samo da je zelo,zelo temno rjav.opazila sem da ga je na vložku zelo malo in da ga opazim 'samo' kadar grem  na wc...ne teče tok kot bi moglo bit pri men.sploh ne teče!!!!pričakovala sm da bo 'lilo!'me je pa pred 4-5dnevi bolel trebuh, zadnja dva dni glava-znaki za men..
Zanima me ali je to normalno, da je tako temen in zakaj ni močnjši(kot mi je bilo rečeno?);ali je možnost da dobim kasnjeje 'normalno' mens.???
P.s. imela sva pa s partnerjem kar nekaj lepih sp.odnosov(brez  zaščiteuser posted image _ampak ne planiravauser posted image še...)-če bo pa bo...to delava zavestno;

Hvala vam, lp

(odgovor članu voyager)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2008 15:21:29   
Paštetka
tole zadnjo "šalato" nad mojim postom sem 2x prebrala in še vedno ne vem kaj sem prebrala in kaj želiš user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu rdečelaska19)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2008 23:17:54   
rdečelaska19
čao!
jst se še enkrat opravičujem...user posted image sm nova, tko da...
skratka zanima me ali mogoče katera ve (iz podobnih oz.istih)iz lastnih izkuženj kako je z menstruacijo po jemanju tab.PRIMOLUT?!
ali je temno rjavkast izcedek znak menstr.ali kaj drugega...(mogoče nosečnost...user posted image ).

hvala za odgovore...
p.s. ja včasih se rada preveč razpišem...user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2008 23:28:47   
meta21
Jaz mislim, da je najbolje, da pokličeš ginekologinjo in jo vprašaš. če je na dopustu pa tistega, ki je namesto nje. Primolut zelo različno deluje na posameznice, zato je težko odgovorit na tvoje vprašanje. Lahko je M, lahko pa ni.

< Sporočilo je popravil meta21 -- 9.7.2008 23:29:15 >

(odgovor članu rdečelaska19)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.7.2008 7:40:09   
pikipu
Temno rjav izcedek je skoraj običajno znak prihajajoče M. Še posebej takrat, ko na kakršen koli način posegaš v naraven ciklus, bodisi da so to kontracepcijske tabletke ali hormonske tabletke za prestavitev M. Rjav izcedek kaže na spremenjeno hormonsko ravnotežje. Jaz sem kar nekaj časa jemala KT, zdaj pa dobim približno 3-4 dni pred M rjav izcedek. Kakšen mesec je bolj rjav, skoraj črn, včasih pa rdeč, da se skoraj zmotim in mislim, da je že M.

Če bi bila slučajno user posted image , se mora izcedek kmalu ustavit in običajno ga je malo. To se je meni zgodilo v prvi nosečnosti, rjav izcedek je trajal kakšna dva dni, potem pa se je nehalo. Seveda držim pesti, da si user posted image  Srečno!!!!!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.7.2008 13:36:27   
Paštetka
bolj bi rekla, da so znak M. Nimam pa čarobne kugle, da bi 100% lahko to trdila. user posted image

A ne piše na Primolut Noru, da so tudi neke vrste kontr. tbl? Sem jih jemala že dolgo nazaj in se ne spomnim točno.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.7.2008 12:12:46   
rdečelaska19
čao!
dons je 4.dan in nimam več rjavega izcedkauser posted image klicala sem G.vendar se nihčne ne javi...bom poskusila še kasneje.skrbi me, zakaj sem ga imela tako malo(opazila sem ga samo na wc papirju in malo na vložku)???ali  obstaja možnost, da dobim kasneje normalno men.?a mi mogoče zna katera bolj natančno razložit kaj je vgnezditvena kravitev in kako izgleda?

hvala vsem,
lp

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.7.2008 18:00:31   
Poona
Pozdravljene,

sem nova na forumu in me samo nekaj zanima, če mi katera lahko pomaga.
2.7. sem imela menstruacijo, sicer ne tako močno kot ponavadi, ampak je bila, ker je tudi trajala toliko časa kot ponavadi. Zdaj sem pa 13.7. opazila krvavi izcedek, "šraufa" pa me podobno kot pri menstruaciji. Res je, da se trudimo zanositi, ampak ne vem kaj naj bi to pomenilo? Vgnezditvena krvavitev mogoče ali kaj drugega? To se mi namreč še ni zgodilo.

Vsak nasvet mi bo prišel prav.

Hvala in LP

(odgovor članu voyager)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.7.2008 18:46:39   
Inti_07
Punce pozdravljene ! Lepo bi vas prosila za pomoč. Imam neredno menstruacijo. Maja sem jo imela 12.5., junija pa 9.6. (moram vam povedati da se mi skos nekako tako giblje) Ovulacijo naj bi imela po izračunih 20.6 (+/- 2 dni) in z fantom sva to tudi iskoristila. Nato sem nastrpno čakala svojo men. 9.7 ki pa je do danes še nisem dobila. Ker sem bila neučakana in sem nekje prebrala da lahko narediš test že 2 dni pred predvideno menstr. sem ga naredila in test je bil negativen. Danes smo 13.7 in ponovno sem naredila test ki je zopet bil negativen.(opazila sem pa dve pikici na tistem delu, ki bi lahko bil plus, vendar ni bilo obarvano) (Sploh ne vem kdaj naj zopet naredim test, ker imam neredni ciklus menstruacije) Imam napete prsi, in čudni okus vsake toliko časa, predvsem pa napet trebuh in vsake toliko časa me tudi špika. Jajčniki me ne bolijo (kot ponavadi pred mestruacijo, ki pa je v mojem primeru zelo boleča). Prosim povejte mi kaj vse to pomeni? Je možno da sem pa moj hormon še nepokaže to, ali je vse plod moje domišlije? Kdaj naj zopet naredim test? Že tolko sem keša zmetala za teste pa nič , zdaj pa res ne vem več kaj naj naredim. Prosim za nasvet, hvala in LP

(odgovor članu Poona)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.7.2008 10:23:37   
pilar84
živjo inti07
tudi jaz sem imela podobno situacijo kot ti in mi je zamujala 6 dni, k mi ponavadi ne, sam na koncu se je izkazalo da je to vse stres (pozavestno).
Pocaki se mal s testom (da ne bos prevec € zapravila za teste), pa kar odmisl. pol bos pa vidla ce ti bo se kar zamujala pol pejt h ginekologu (ce ti test ne bo pakuazu). zelim ti pa da bi ti poratal ;)

(odgovor članu Inti_07)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.7.2008 11:59:39   
giotti
]IZVIRNO SPOROČILO: pilar84

ce ti bo se kar zamujala pol pejt h ginekologu (ce ti test ne bo pakuazu). zelim ti pa da bi ti poratal ;)

H ginekologu ni treba, dokler M ne zamuja 3 mesece. Do treh mesecev se smatra za normalno.

(odgovor članu pilar84)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.7.2008 13:43:37   
Inti_07
Pilar84 hvala za podporo res:) Bom počakala še malo, sm res kr ubija me tole čakanje,...al naj se pokažeuser posted image  ali pauser posted image ,... upam da se je prijelo:)

Drugače pa tudi mene skrbi da je vse skupaj že samo ta moja psiha in nič drugegauser posted image

(odgovor članu pilar84)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.7.2008 13:49:47   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Poona
2.7. sem imela menstruacijo, sicer ne tako močno kot ponavadi, ampak je bila, ker je tudi trajala toliko časa kot ponavadi. Zdaj sem pa 13.7. opazila krvavi izcedek, "šraufa" pa me podobno kot pri menstruaciji. Res je, da se trudimo zanositi, ampak ne vem kaj naj bi to pomenilo?

Tole je skoraj zagotovo ovulacija.

(odgovor članu Poona)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?