Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Menstruacija-kdaj po porodu? 23.9.2006 12:15:47
|
|
|
|
Anonimen
|
odvisno je.. mi ne vemo kdaj misli prit Ko bo čas za to.Lahko čez par mesecev ali pa čez pol leta.
|
|
|
|
RE: Menstruacija-kdaj po porodu? 23.9.2006 13:39:30
|
|
|
|
LillyPilly
|
11m in 9d -dobila včeraj :) lp LillyPilly
|
|
|
|
RE: Menstruacija-kdaj po porodu? 23.9.2006 13:47:54
|
|
|
|
Angellina
|
Ok bom tko postavla vprašanje: Koliko časa po porodu se pri nedoječih materah pojavi menstruacija? Mamice, ki niste dojile prosim za odgovor.
|
|
|
|
RE: Menstruacija-kdaj po porodu? 23.9.2006 14:37:33
|
|
|
|
saraja
|
Lep pozdrav! No naj ti jaz povem! Jaz dojim, rodila sem 8.8. letos seveda in menzo imam že 4 dni! Nič kaj luštnega!!! Bodi srečna!!!
|
|
RE: Menstruacija-kdaj po porodu? 23.9.2006 14:40:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi pri nedoječih materah se M lahko pojavi čez eno leto,pol leta itd. Moja bivša znanka jo je dobila po 1,5 letu ,pa ni dojila. Ampak zaščito pa vseeno uporabljajta,razen če nočeta še enega
|
|
|
|
RE: Menstruacija-kdaj po porodu? 23.9.2006 14:48:05
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Jaz sem nehala dojiti in sem čez en teden že dobila M!!!!!
|
|
RE: Menstruacija-kdaj po porodu? 23.9.2006 15:30:10
|
|
|
|
Udb
|
2 meseca po porodu.
|
|
|
|
RE: Menstruacija-kdaj po porodu? 23.9.2006 20:20:42
|
|
|
|
Anonimen
|
js sem mela po porodu en mesec čišče pol pa dva tedna nič pol pa že menstro. ne dojim
|
|
|
|
RE: Menstruacija-kdaj po porodu? 24.9.2006 16:51:57
|
|
|
|
sonchica
|
uf jaz sen jo hiter dobila 3 tedne po porodu .... ne dojim
|
RE: Menstruacija-kdaj po porodu? 25.9.2006 22:47:02
|
|
|
|
ursa_p
|
Gal je star skoraj 8 mesecev, se vedno ga dojim, menstruacijo sem dobila pa ze mesec in pol po porodu ... pa cisto nic je nisem pogresala!!! Lp, Ursa
|
|
|
|
RE: Menstruacija-kdaj po porodu? 26.9.2006 8:42:09
|
|
|
|
katjandraž
|
Danes sem jo dobila ! Mala bo čez 1 teden stara 7 mesecev. Pri starejšem sem jo dobila že, ko je bil star 2 meseca in pol, pa sta oba polno dojena do 6ih mesecev. GRRRRRRRRRRRRR!!!!
|
|
|
|
RE: Menstruacija-kdaj po porodu? 26.9.2006 8:52:55
|
|
|
|
ursi
|
En mesec in pol sva se trudila z dojenjem, pa ni blo vse skupaj nič, sem vedno morala dodajat. Menstruacijo sem dobila točno 3 mesece po porodu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?