|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menstruacija-že po 2,5 meseca???
20.12.2004 23:02:27   
filipinka
Pozdravljene!
Že iz mojega naslova je razvidno, da sem menstruacijo dobila že po dveh mescih in pol, čeprav polno dojim. Ginekolog mi je namreč povedal, da naj bi se pojavila čez štiri mesece.
Kdaj ste ve spet dobile menstr.? Mislite, da je O.K., da sem jo jaz tako hitro? Me res malo skrbi!:angel:
V.
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.12.2004 23:14:12   
Pikabu
Meni je G rekla, da jo ene dobijo prej, ene kasneje. Jaz sem jo tudi dobila ravno dva meseca po porodu, :((:((:((, pa tudi polno dojim. Mislim, da ni nič narobe, pač nimamo sreče, da bi bile kaj dlje brez. Čeprav po eni strani sem je bila sama kar vesela, da vsaj vem, pri čem sem.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2004 7:27:38   
puri
Jaz sem jo pa dobila šele 8-9 mesecev po porodu,samo se mi tudi zdi,da je bolje,če jo dobiš prej! Kot si rekla že sama,tako vsaj veš pri čem si-jaz sem kar ene parkrat mislila,da sem že spet noseča!

lp

:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2004 9:09:48   
KIRA
jaz sem jo dobila 6 tednov po porodu, ko sem še dojila. nič takega, pač malo prej, kot sem upala.

Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2004 11:12:29   
total
Jaz sem jo dobila točno,ko je bil pikec star 1 mesec in sem jo že dobila 3x do sedaj,pa tudi dojim.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2004 19:50:49   
frutka_
Jaz sem jo dobila včeraj....:zmeden:Mali pa bo star 6 mesecev. Polno ga ne dojim od 4-ih mesecev naprej, ko sem mu začela dodajati gosto hrano.

Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2004 19:53:01   
African queen
Jaz sem dobila menstruacijo tri mesece po porodu (pri obeh)pa čeprav sem polno dojila oba!
LP

Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2004 22:56:13   
BARBARA R.
Jaz je še nimam (po 6.-h mesecih in pol) in polno ne dojim že dva meseca.

:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 8
22.12.2004 15:30:49   
sonček2*
Tut jst sm jo dobila točno po 6 tednih pa polno dojim, tako da to ni nič groznega. Je pa res, da ko sm imela ravno takrat pregled pri g. (prvi pregled po porodu), me je pa takoj dau na UZ, da je preveril, če je slučaaajno kej notr ostal od poroda, pa na srečo ni.

Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2005 8:27:56   
Anonimen
Hm, dekleta, kaj pa naj pol jaz rečem, ko sem jo dobila šele po 9-ih mesecih?!? Hehe! Se mi pa zdi, da dlje, ko je ni, več je možnosti, da ne bo mleka zmanjkalo! Po tem, ko sem jo dobila, mi je mleko počasi začelo usihati, je pa res, da sem Tii že kmalu po 5. mesecu začela dajati gosto hrano in se je dojke brez težav odvadila pri 10-ih mesecih.

Lep dan vsem skupaj,
Simona

Neposredna povezava do sporočila: 10
7.1.2005 21:29:55   
niki5
Pri prvem otroku sem dobila po 7 mesecih, sedaj tudi upam da čim kasneje. Bomo videli, če bo prej pa kaj čmo.. Za zaščito pa tako uporabljam kondome, tako da se zaenkrat glede zanositve ne obremenjujem.

Neposredna povezava do sporočila: 11
13.1.2005 21:55:02   
bskrle
JA!
Tudi mene je znanka klicala z istim problemom. Kot vem, je to ponavadi res, da po prvih 10 tednih lahko pricakujes menstruacijo, zato pa je ginekoloski pregled ze pri 6. tednih!
Jaz sem imela med obema porodoma le eno. Se tista se je pripravljala pol leta. Tocno ob ciklusu sem imela obupne migrene, za znoret! Trenutno je se nimam, punci ima 9 mesecev, dojim kar dosti, tudi ponoci.
Pa ne se bat se enega dojencka!
Barbara;)

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prihod novorojenčka iz porodnišnice
Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?