|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menjava vrtca:(
29.8.2008 12:51:43   
hotmumy
Naš škratek je danes zadnič v tem vrtcu,v ponedeljek gre v drugega,ki nam je bližje.
Meni je pa danes full kriza,kot vidim sem se nenormalno navezala na ta vrtec,full sem bila zadovoljna z vzgojiteljicami,so res vredne vsake pohvale in imam zdaj slabo vest,ker sem ga izpisala iz tega vrtca.Izpisala pa sem ga,ker smo dobili vrtec kjer smo doma-torej mi je bližje,cenovno bolj ugoden,saj ne rabim plačevat 20% več,ker sem iz druge občine,zjutraj ne rabim nardit 10 km več in tudi popoldan ko grem ponj.
Strah me je,da tukaj ne bo porihtano kot je bilo tam,da bo spet jok in stok,pa še v tem vrtcu ni uvajanja.user posted image
Rabim samo malo tolažbe preden grem po pikeca,da me ne vidijo tam celo objokano.

Prva je ljubav došla tiho, nezvana, sama,
za sva vremena skrila se tu negde, duboko u nama.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Menjava vrtca:(
29.8.2008 12:53:28   
lev76
Draga mamiuser posted image . Predlagam, da se najprej ti spraviš k sebi. Ker otrok čuti tvojo stisko in jo doživlja s tabo vred.
Če bo mami kolikor toliko ok, bo tudi pikec.

Kar pogumnouser posted image .

(odgovor članu hotmumy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2008 12:53:58   
HHH
Ne skrbi. Tudi v novem vrtcu mu bo lepo. Malo se bo treba navaditi pa bo šlo. Lahko bo še boljše.

(odgovor članu hotmumy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2008 12:59:36   
glen
Mogoče bo imel mal krizice na začetku,ampak otroci se hitro privadijo na novo okolje.
Ponavadi smo straši tisti ki kompliciramo in rabimo čas.user posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2008 13:00:46   
glen
Pa pomisli še na to, da v vrtcu, ki mu je bliže domu bo spoznal vrtnike s katerimi bo odraščal 

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2008 14:17:17   
frutka_
Če bo kriza bosta obrisala solzice pa bo. Najbrž bo tudi v novem vrtcu fajn in lepo.

(odgovor članu hotmumy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.8.2008 14:39:30   
mayci
Pri nas smo bili lansko leto na istem, smo zaradi moje menjave službe tudi malčka prepisali. Pa me je bilo tudi kar malo strah, kako se bo že drugič zapored uvajal,  pa so bili moji strahovi odveč.user posted image
Se je zelo hitro navadil in vzljubil vzgojiteljico in pomočnico, tako da sem bila res vesela!user posted image
Pa srečno v novem vrtcu!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.8.2008 14:44:46   
Katrin
Saj bo user posted image
Jaz sem bila lansko leto na istem: jokali sta obe vzgojiteljici in jaz user posted image user posted image user posted image  Bilo je zelo čustveno slovo, in ostali so mi lepi spomini. Med letom sva šli s hčerko nekajkrat tja na obisk in je bilo super (kot da ne bi odšla user posted image )

user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.8.2008 17:01:53   
hotmumy
karin pri nas je bilo danes isto,bomo tudi mi šli kaj na obisk v bivši vrtec.user posted image

Prva je ljubav došla tiho, nezvana, sama,
za sva vremena skrila se tu negde, duboko u nama.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.8.2008 17:10:58   
Ro-La
meni je bilo pred dvema mesecema, ko sem ju izpisala tudi ful hudo, ampak zdaj pa že vsi komaj čakamo nov vrtec, nove prijatelje in vzgojiteljice. saj bo...

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu hotmumy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.8.2008 17:13:31   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: hotmumy

karin pri nas je bilo danes isto,bomo tudi mi šli kaj na obisk v bivši vrtec.user posted image

pri nas tudi

(odgovor članu hotmumy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.8.2008 23:00:42   
Vrtnica79

Ponavadi smo straši tisti ki kompliciramo in rabimo čas.user posted image

Se strinjam. Tudi v novem vrtcu bo tvojemu otročku lepo. Pa srečno!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.8.2008 13:25:52   
* Mateja *

NI uvajanja??!!

POVSOD JE UVAJANJE!! Starši imamo pravico do uvajanja ne glede na vrtec in starost, sam lahko uvanja mlajših zgleda drugače kot pri starejših! POnekod se uvajajo že zadnji teden avgusta, pri enih traja samo en dan, en teden ali celo en mesec. Ampak imaš pravico do uvajanja. Izkoristi jo!!

Drgač pa verjemi, da se bo mali navadil, veliko hitreje kot si ti misliš. Imam tudi jaz krizo, ker gre moj v vrtec, ampka on se s tem ne obremenjuje, se samo jaz. Sicer pa počakmo pondelk in bomo videli ,....

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

prebivališče
s1o2

mene pa zanima tiste mamice ki imate začasni naslov prijavlen pri parterju . kam ste prijavile svoje malčke ??na vaš stalni naslov ali na stalni naslov partnerja hvala za pomoč

na svoj naslov (50%)

na naslov parterja (48%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!