|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menjava vode
31.5.2005 11:54:10   
Pupica
Na koliko dni menjate vodo v bazenih?

Midva jo vsak dan, vendar ker je kar velik bazen se takooo zelooo počasi ogreje voda.

Ali dodajate kaj klora v vodo(za koliko stare otroke)?
Mi zaenkrat ne dodajamo, pa verjetno tudi ne bomo:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Menjava vode
31.5.2005 12:00:38   
Anonimen
Pojma nimam, kolikšen bazen imaš...mi imamo takega za napihnit ene 2 x 2 metra, pa vsak dan vodo zamenjam, oz. s tisto umazano rože zalijem...Klor :zmeden:

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Menjava vode
31.5.2005 12:18:36   
Pupica
ja glih 2x2 metra sicer ni:)-:)-:)-:)-:)-

Klor:zmeden:Samo pitam al bina:ups:
Saj baje da se lohka vse vpraša a ne? al kuko? a se to zdej po ta novem ne sme več:zmeden2::)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Menjava vode
31.5.2005 12:19:54   
Anonimen
Seveda se sme, saj vidš, da jst v odgovoru tud sprašujem :zmeden: Še nisem namreč slišala za take male bazenčke pa klor :zmeden:

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Menjava vode
31.5.2005 12:37:08   
Pupica
tut jaz ne, za to pa pitam:):)-:)-:)-:)-

Mi pa ni blo tko čudno glede na to, da se dodaja v bazenih kjer smo imeli plavanje, pa na kopališčih.Zato pa vprašam, kaka je kej praksa. Jaz namreč raje vodo vsakodnevno menjam.:ups:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Menjava vode
31.5.2005 12:42:33   
Anonimen
Pa sej se itak ob enem kopanju (vsaj pri nas) tako umaže (trava, listje), da ni za nikamor več, kot za rože zalit :ups:

ja, v tistih, tavečih bazenih pa pač rabijo klor. Mi ne, prou ;)

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Menjava vode
31.5.2005 12:53:38   
tinatona
Haj!

Jaz bi raje vsak dan menjala vodo. Klora pa definitivno ne rabiš za tako mali bazen. V velikih bazenih ajo klor zato ker je velika frekvenca ljudi... V domačih bazenih pa tega ni...

LP Tina :rozica:

Naš je pa nažalost še premali za bazen, čeprav bi full sedlo mal se osvežit.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Menjava vode
31.5.2005 17:40:41   
cleopatra
Mi dajemo v bazen neke tablete ( proti algam,....), pa še pumpa je vklopljena čez dan. Tamala se še sicer ni kopala, bom pa videla kako bom pogumna v prihodnje. Če je v bazenu velika količina vode (pri nas je 25 m3), ne moraš kar skoz menjat-mi zamenjamo enkrat na leto. Če pa imaš v mislih mali bazen, v katerem se voda zaradi majhne količine hitro segreje, pa čim večkrat menjaj.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?