Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Menjava Ritalin-a za Concerto? 12.2.2009 10:05:49
|
|
|
|
Mišni
|
Poznam dekle, ki so zamenjali Ritalin s Conterto, ampak je zdravnik razložil, da je razlika edino v tem, da ima Concerta podaljšano delovanje.
|
|
RE: Menjava Ritalin-a za Concerto? 12.2.2009 14:26:22
|
|
|
|
popi
|
Ritalin tudi nam ni odgovarjal ,zdaj imamo Risperdal.Odvisno kako diagnozo ima otrok oz.kaj prevladuje. lp
|
|
RE: Menjava Ritalin-a za Concerto? 26.3.2009 7:39:51
|
|
|
|
sklobuc1
|
Tudi mi smo menjali Ritalin za Concerto. Conccerto imamo od septembra 2008. Ritalin pa je moj sin prejemal od novembra 2005. Sam Ritalin nam ni kaj dosti pomagal,zato nam je dr. uvedla še Risperdal in v začetku je ta terapija pomagala,potem pa smo morali poviševati odmerek Ritalin,saj je v šoli že po dveh urah učinek prenehal. Sedaj prejema Concerta 36mg in Risperdal 1ml. Moram rečt,da sem sedaj zelo zadovoljna in da je napredek viden.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?