![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Meni gre pa kar malo na jok... 20.1.2005 19:36:39
|
|
|
|
Mojca20
|
...ojojj boga viv. Ti čist verjamem da imaš solzne oči. Jaz sem ista jokica, če sem ločena od svojih otročkov.:(:( Ko sem bila noseča, sem bila za 2 uboga dneva v bolnišnici prejokala, da bi kmalu vse v sobi utonile, seveda če sem se pa pogovarjala s sinkom je bilo pa še huje! Ne predstavljam si, kako bo, ko bom šla v službo. Pomiri se, sej bosta spet kmalu skupaj.
|
|
|
|
Meni gre pa kar malo na jok... 20.1.2005 19:50:19
|
|
|
|
dory
|
Ne vem kako to zgleda,predvidevam pa,da ni ravno najbolj prijetno bit tkole dalec od svojga soncka..in da te pol se poklice...e ja..tud jaz bi mal zacela jokat:(( A ma sej bo..se par ur pa bosta skupej :)
|
|
|
|
Meni gre pa kar malo na jok... 20.1.2005 20:17:32
|
|
|
|
MATEJA.*
|
Oh, Viv sej bo. Saj veš, mamice nas tako skrbi in nam je dolgčas po naših sončkih, oni se pa doma čist fletno imajo in uživajo. Kmal se boš čist navadila. LP
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.