Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:12:03
|
|
|
|
Volga
|
Pa ne vem, kam bi postavila vprašanje. Lahko ga prestavite, ni panike. A tole se vam zdi v redu, mislim tole poimenovanje in izbiranje za ene kao "zrele" ženske, no, za ženske z otroci? Ker sem morala dvakrat pogledat, da sem bila sigurno, da je možno, da kaj takega pride ven....od enih žensk, mater, ne zaguljenih, cankarjanskih, pač pa takih, normalnih mladih mam... http://www.ringaraja.net/ankete.asp Anketa finale - julijski otročki cesarčki in cesarične sončki piščančki poletne žabice morski ježki in zvezdice Kaj ve mislite? Meni se zdi tako zelo milo rečeno, malo trapasto.
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:14:19
|
|
|
|
tanikaa
|
Tudi za moje pojme zelo. Trapasto namreč.
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:17:08
|
|
|
|
muki1
|
Meni je pa cortkano. Sem dodala predlog bruhci. To mi je tak fino...ti ti ti moj bruhec mali . No, še vedno pa lahko našuntam moje oktobrke, da se preimenujemo v bruhce, če bom pri julijkah izvisela.
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:18:09
|
|
|
|
Volga
|
Mene ima, da bi včasih kar koga po zdravju vprašala. krofEki,. hroščEki, mravljice, tortice, princeZe, debeluški, bruhci.... In ja, moje zdravje je v redu, hvala.
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:20:26
|
|
|
|
ssevin
|
In kaj jim pomeni to neko finale? Finale za budale..
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:21:05
|
|
|
|
ssevin
|
cesarčki in cesarične? aaaaaaaahahahaha
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:21:21
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin In kaj jim pomeni to neko finale? Finale za budale.. Joj, ne tako grdo. Bog ve, kakšni so bili predlogi, ki niso prišli do finala? To me pa tudi zanima.
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:21:38
|
|
|
|
muki1
|
Oh, sevinn, to je pa zelo podlo
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:22:15
|
|
|
|
HuAnita
|
Volga, pejt delat :-)))
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:22:48
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin In kaj jim pomeni to neko finale? Finale za budale.. Joj, ne tako grdo. Bog ve, kakšni so bili predlogi, ki niso prišli do finala? To me pa tudi zanima. Pa p. kaj jim to pomeni? Kako finale? a majo kako baby tekmovanje al kaj???
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:23:08
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Volga, pejt delat :-))) a bejž ga srat no...
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:23:54
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin In kaj jim pomeni to neko finale? Finale za budale.. Joj, ne tako grdo. Bog ve, kakšni so bili predlogi, ki niso prišli do finala? To me pa tudi zanima. Pa p. kaj jim to pomeni? Kako finale? a majo kako baby tekmovanje al kaj??? Ja, tudi ti bi lahko sodelovala, samo vprašanje, kdo te hoče s tem strupenim jezikom .
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:24:04
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Volga, pejt delat :-)))
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:24:30
|
|
|
|
PIRANJA
|
Volga oprosti, ne po zdravju po EMŠOju . Osebno sem pa proti kakršnemukoli"etiketiranju" otrok!
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:24:58
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA Volga oprosti, ne po zdravju po EMŠOju . Osebno sem pa proti kakršnemukoli"etiketiranju" otrok!
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:26:06
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA Volga oprosti, ne po zdravju po EMŠOju . Osebno sem pa proti kakršnemukoli"etiketiranju" otrok! Tudi cesarčkanju?
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:27:46
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA Volga oprosti, ne po zdravju po EMŠOju . Osebno sem pa proti kakršnemukoli"etiketiranju" otrok! Edino, če bi bili pingvini. cesarski pingvini. Tudi cesarčkanju?
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:28:04
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin In kaj jim pomeni to neko finale? Finale za budale.. Joj, ne tako grdo. Bog ve, kakšni so bili predlogi, ki niso prišli do finala? To me pa tudi zanima. Pa p. kaj jim to pomeni? Kako finale? a majo kako baby tekmovanje al kaj??? Ja, tudi ti bi lahko sodelovala, samo vprašanje, kdo te hoče s tem strupenim jezikom . Daj mukijeban, še prosla me boš za ta moj jezik ksssssssss...
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:28:53
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA Volga oprosti, ne po zdravju po EMŠOju . Osebno sem pa proti kakršnemukoli"etiketiranju" otrok! Edino, če bi bili pingvini. cesarski pingvini. Tudi cesarčkanju? Pingvinska nova cesarjeva baby oblačilca
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:29:10
|
|
|
|
Ribica **
|
nivess, ene tri ankete so na to temo pa (sklepam, da julijke) so blazno uzaljene, ce kdo kaj komentira.
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:30:30
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR nivess, ene tri ankete so na to temo pa (sklepam, da julijke) so blazno uzaljene, ce kdo kaj komentira. ja, in
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:30:33
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR nivess, ene tri ankete so na to temo pa (sklepam, da julijke) so blazno uzaljene, ce kdo kaj komentira. Ne zastopim ama niiiiiiiišta a bi mi katera lahko razložla na kratko julijke imajo otroke rojene julija..ok in so jih poimenovale cesarčki, bruheci, itd...in kje so tu zdaj ankete?
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:30:45
|
|
|
|
PIRANJA
|
Ja ssevin. Tudi poveličevanje v lajfu negativno vpliva na otrokovo samopodobo. So potem preveč samozavestni, v praksi pa je nula od njih.
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:31:46
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR nivess, ene tri ankete so na to temo pa (sklepam, da julijke) so blazno uzaljene, ce kdo kaj komentira. kje lahko komentiram? kaj pa če bi jim fliknili kar celotno to temo tja?
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zelo resno zanima. 29.5.2009 10:32:23
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
Se sprašujem, kakšni so bili šele predlogi v predizboru, po kakšnem kriteriju so ti cesarčki in cesaričke prišle v finale in ali je nekaterim res preveč doooolgčas
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?