Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mene pa nekaj zanima... 21.1.2008 12:30:49
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
mogoče bi bilo dobro Koroška in Štajerska. sploh tam imamo nekaj finih sploh jesensko-kostanjevih tur.
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zanima... 21.1.2008 12:39:45
|
|
|
|
lex
|
Si me prehitela, ker sem to že sama hotela predlagat. Cela Slovenija je predlagana, naš konc je pa ven spuščen kot povsod drugot. Dajte nas tud not
|
|
RE: Mene pa nekaj zanima... 21.1.2008 13:23:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Še sreča da tega nisem videla.... bi se že razjezila. No pa se lahk še zdej. DAJTE TUD NAS (KOROŠKO) NA SEZNAM!!!!!!!!!!!! (ja vem, da kričim in to delam namenoma) Sam res. Matr pa taki Slovenci. Tolk se bunite (bunimo) zarad Piranskega zaliva, ki nam ga hočejo Hrvati sunit, Koroško pa bi kar prostovoljno podarili Avstriji.
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zanima... 21.1.2008 13:26:10
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Matovilcica, da ne bi o tem, da so nas na morju ljubljančani označili za 'zamejske slovence'??? nima niti to ne veze, da so bli mulci stari 12let....
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zanima... 21.1.2008 13:27:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Matovilcica, da ne bi o tem, da so nas na morju ljubljančani označili za 'zamejske slovence'??? Eh Ljubljanske riti so pa itak klasa zase ja. Me kar čudi, da še kdo na RR ni vprašal, kako to da tako lepo slovensko govorimo. Pa sej niso sam mulci... ti zna kak gospod pri 50 tud prijavit kako tako Zemljepis jim ni lih "močna točka"
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zanima... 21.1.2008 13:35:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh Ljubljanske riti so pa itak klasa zase ja. No, no .. najlazje je itak posplosevati, a ne? Ce osebki, ki so vam prekrizali pot, niso imeli splosne izobrazbe, nismo se vsi ostali razgledani krivi, a ne?
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zanima... 21.1.2008 13:38:18
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Eh Ljubljanske riti so pa itak klasa zase ja. No, no .. najlazje je itak posplosevati, a ne? Ce osebki, ki so vam prekrizali pot, niso imeli splosne izobrazbe, nismo se vsi ostali razgledani krivi, a ne? ma nič nočem posploševat, meni se zdi pomembno, da so vse naše regije enako propagirane. in je res, da nas kot koroško dostikrat kar lepo spustijo ven. In to mi ni prav. sploh kar se pohodništva tiče, ker tega imamo pa dosti, sploh nekaj kr.tur, ki so res primerne za otroke.
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zanima... 21.1.2008 13:59:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja to pa itak ni prov, se strinjam. Saj tam je itak polno zanimivih izletniskih tock, sem zadnjic ravno en clanek pisala o tem Pa tudi spletne strani o Koroski so fajn, pa dosti zanimivega je za videt, po knjigah in www-jih sodec. Ne vem, meni itak ni logicno, da ljudje ne poznajo drzave, v kateri zivijo, sploh, ker je SLO tako majhna. No, jaz edino ne vem definirat razlike med Prekmurjem in Prlekijo in Pomurjem, priznam Pa bom mogla drug teden to vse vedet, ker pisemo celo SLovenijo pri maturitetni geografiji
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zanima... 21.1.2008 14:43:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Eh Ljubljanske riti so pa itak klasa zase ja. No, no .. najlazje je itak posplosevati, a ne? Ce osebki, ki so vam prekrizali pot, niso imeli splosne izobrazbe, nismo se vsi ostali razgledani krivi, a ne? Ribica a nis enkrat ti prjavla da neb živela na periferiji, ker tam itak nimaš nič od življenja? (no verjetn ne ravno dobesedno tako, .... v tem smislu pa) Lej nočem posploševat, je pa res, da so bili VSI ki so me (nas, Korošce) meli za zamejsko Slovenko iz LJ. Tako da neki bo že na tem. Pa še ena cvetka tega vikenda. Ugotovili smo namreč, da iz Koroške do LJ niti ni tako daleč (časovno gledano), pa da se veliko Korošcev vozi vsak dan delat v LJ. KO pa moram kak Ljubljančan prit na Koroško je pa to takoooooo daleč, da mora že kar 3 dni dopusta vzet. Eh te presnete perspektive
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zanima... 21.1.2008 15:51:44
|
|
|
|
Primoza
|
Se opravičujem, podforum gore severovzhodne slovenije je po nesreči izpadel pri vzpostavitvi in bo dodan. Se pa čisto strinjam s pripombo in me veseli, če boste prispevali kaj zanimivega iz vašega konca. In niti slučajno vas "Ljubljanske srajce" nismo pozabili namenoma, ker je tam nekaj meni (in verjamem tudi splošno poznavalcem) zelo ljubih destinacij.
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zanima... 22.1.2008 22:12:46
|
|
|
|
Admin
|
Napaka popravljena!
|
|
|
|
RE: Mene pa nekaj zanima... 23.1.2008 12:22:14
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Ne vem, meni itak ni logicno, da ljudje ne poznajo drzave, v kateri zivijo, sploh, ker je SLO tako majhna. Jih pač ne zanima Zelo popularen odgovor...
|
|
RE: Mene pa nekaj zanima... 27.7.2008 16:12:02
|
|
|
|
meta22
|
RibicaRR Pomurje je geografska oznaka za predel prekmurja in prlekije. Imeni prekmurje in prlekija pa sta ljudski imeni za območje pred muro: prlekija in za območje za muro: prekmurje. teh dveh imen se ne uporablja na zemljevidih. Ja, ja, ponekod v sloveniji poznajo kje je holywood, za mursko soboto ali pa mežico pa nimajo pojma kje leži.pa ne polploševat samo na ljubljanski konec. lp meta
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?