|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Men se bo zmesal...
24.6.2005 19:39:37   
dory
...nas mulc spet noce jest...vcer en jogurt,dons pa se zdele trudim s prvimi zlickami gresa...jest ne vem od kaj zivi...caja?:zmeden:...babi kuha po vec menijev za gospoda,da potem samo miga z glavo in maha z rokami...sem cist obupana...a sploh obstaja se kak otrok k noce nc jest:zmeden: sam pit? Kako jejo vasi otrocki zej v tej vrocini?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Men se bo zmesal...
24.6.2005 19:41:11   
Primoza
Takrat, ko je vroče pade poraba kalorij.

Žan kar je, pije pa malo.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Men se bo zmesal...
24.6.2005 19:42:31   
ZARA
Zara veliko pije,je pa bolj tako,za silo... že ene par dni ji ni preveč...ma jst tud ne vem...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Men se bo zmesal...
24.6.2005 19:43:46   
Anonimen
Nimam otrok, sem odrasla, pa se še meni ne da jesti, bi samo pila. Vrooooočeeeeeee je (če še kdo ne ve).
Ne me upoštevat, itak ne vem, kaj govorim. ;)

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Men se bo zmesal...
24.6.2005 19:44:15   
Anonimen
Teja, Ana je dons tud štrajkala. Tast jo je imel že na sumu, da bo kej zbolela, pol smo dognal, da je samo vročina, da ne more jest.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Men se bo zmesal...
24.6.2005 19:46:55   
urši*
naš tamali ma tud vsake tolk časa neka čudna obdobja, pa kr neki štrajka, zdej sicer je, sam me je kr strah , kdaj se bo nehal.
pol sm pa cela nervozna, pa živčna in po moje že od tega noče papat:zmeden:
sej bo, kr naenkrat bo pa začel jest in bo zrastu v pravega malega velikana;)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Men se bo zmesal...
24.6.2005 19:48:30   
M&P
Tud pri nas je kriza tele dni.Sam pila bi,pa kakšno sadje še sprav vase,ostalo pa nič.:(Po mojem je tud vročina in sopara kriva za vse to

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Men se bo zmesal...
24.6.2005 19:49:23   
dory
Sam a je normaln en liter tekocine in en jogurt za tazga mulca:zmeden:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Men se bo zmesal...
24.6.2005 19:50:44   
Anonimen
A še zmeram nista šla do zelenih oči?
Ker OK za dons, k je vroče. Ampak Maj tud drugač štrajka, ne?

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Men se bo zmesal...
24.6.2005 19:52:56   
dory
kje so ze tiste zelene oci:zmeden2:...jah no...ob nedelah nekak se gre...sam ce mu pa v pondelk nardim isto kosilo ze ne bo jedu:zmeden:...ja mamo kar animacije...sploh babi ma pestre zjutri...prav da noben njen otrok ni bil tok kompliciran:zmeden:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Men se bo zmesal...
24.6.2005 19:57:16   
Maxica
Uf, jaz mislim, da je en jogurt res kr malo malo za enoletnika.:zmeden:Jaz bi ga na tvojem mestu kr peljala do doktorjev, pa naj malo prečekirajo, zakaj Maj ne je. Dobro, če je vroče, ampak vroče bo še dva meseca, a bo toliko časa stradal?:zmeden:Probaj mu dati kaj takega, za kar veš, da ima ful ful rad, ali pa mu daj ne prevročo juho (govejo ali kakšno zelenjavno), toliko da dobi vsaj malo hranljivih snovi. Pa srečno!:rozica: In dober tek:)!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Men se bo zmesal...
24.6.2005 20:05:07   
Seven*
Nic skrbet. Meni Jakob tudi vcasih NIC ne poje. Pa mu dam to kar ima rad in se ne sekiram.. Je pac taksne sorte...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Men se bo zmesal...
24.6.2005 20:42:39   
modrooka
Ja božica Teja... To pa res ni fajn... :(

Ker nimam kaj pomagat lahko samo držim pesti, da bo boljše!!!!

Pa enga lupčka od naše Ane mu pošiljam. Mogoče bo pa pomagal ;).

pa,pa

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Men se bo zmesal...
24.6.2005 20:56:16   
HuAnita
A potem nismo edini?!8)
se že pridno redim, ker vse kaše pojem za njo, takšne, fajn kalorične8)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Men se bo zmesal...
24.6.2005 21:16:43   
Pupica
teja ne sili ga. Naša gospa je pojedla ponavadi take obroke kot midva oba skup. Sedaj pa ven pljuva. Samo pije. Je pa zelo minimalno. Včeri zvečer sem ji iz obupa dala hrenovko, k sem jo za mojga :love:kuhala in jo je celo pojedla. Drugače pa predvčerajšnjim sploh nič ni hotla. Pa sme ji 7 vrst hrane ponudla.
Zdej jo ne silim več. Ko je vročina ona neha jest samo še čaj in vodo spravim vanjo, pa nič drugega.

LP
:rozica:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
24.6.2005 22:02:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Men se bo zmesal...
24.6.2005 22:35:57   
Una
Ojla!
Tud Lan je danes ful mal pojedu. No, razen zvečer, ko sva nabirala jagode - jih je kar sam trgal in jih dajal v usta. :bravo::bravo:
Prevroče je, še dobro da veliko popije.

Papa, Una:kuza::kuza:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Men se bo zmesal...
25.6.2005 7:05:06   
dory
Uf sem se kar mal oddahnila...vidim,da nismo edini k nic ne jemo...sam pisuka moja rit pa raste,k se mi zdi skoda take dobrote stran metat :zmeden:

Ja prav mate...ne bom ga silila...sam je pa hudo vidit tamalcka k mu dam majco dol in se mu vidjo vsa rebra,pa da se nc noce jst :zmeden:..men gre kr na jok k sem cist ne mocna...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

n,s ali j na koncu
Amimami

katero ime od teh treh skoraj enakih????

Inan (34%)

Inas (14%)

Inaj (52%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!