Bejba
|
Takole je: naš mali spi dve, tri noči kot mali :muca:, brez problemov - tudi če se zbudi, malo pojamra in sam lepo nazaj zaspi. Potem je pa eno ali dve noči katastrofa - non stop zbujanje in jokcanje. Pa potem spet dve, tri noči ok in eno ali dve groza. Ta vzorec se tako ponavlja :zmeden:. Nekako sem tudi ugotovila, da če gre zvečer zelo utrujen spat (kar pomeni, da podnevi količinsko ne spi toliko kot bi moral), potem se ponoči non-stop zbuja. Ali je tu kaka logika :zmeden:? Meni je bolj logično, da če si zmatran, potem spiš kot top. Pa še nekaj. Ima zelo, zelo rahel spanec. Ko grem npr. jaz spat, pogledam še zadnjič v njegovo sobico in samo da odprem vrata, že se začne premetavati in včasih že očke odpre. Pa naj poudarim, da sem res tiho kot miška, moj :love: je celo cela vrata premazal, da so čisto neslišna, zato res pojma nimam kako ga lahko predramim.Sicer potem zaspi takoj nazaj brez problema, ampak mi gre res na živce, da ga vse zmoti. Še dobro, da spi v svoji sobici, ker si sedaj res ne predstavljam, da bi spali skupaj in bi ga vsak šum zbudil. Včasih pa smo imeli lahko radio ali TV naglas, se pogovarjali, pa ga ni nič motilo :zmeden:. Povejte mi ali je kaj logike, predvsem v prvem odstavku, ker res ne vem v čem je tuki fora, da zna super spat, potem pa spet katastrofa. Včeraj smo bili pri zobarju, pa zobkov še ni na spregled, tako da ga torej le-ti ne matrajo. LP; Bejba :rozica:
|