|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Men ni nč več jasn
9.6.2005 7:51:09   
Bejba
Takole je: naš mali spi dve, tri noči kot mali :muca:, brez problemov - tudi če se zbudi, malo pojamra in sam lepo nazaj zaspi. Potem je pa eno ali dve noči katastrofa - non stop zbujanje in jokcanje. Pa potem spet dve, tri noči ok in eno ali dve groza. Ta vzorec se tako ponavlja :zmeden:. Nekako sem tudi ugotovila, da če gre zvečer zelo utrujen spat (kar pomeni, da podnevi količinsko ne spi toliko kot bi moral), potem se ponoči non-stop zbuja. Ali je tu kaka logika :zmeden:? Meni je bolj logično, da če si zmatran, potem spiš kot top.

Pa še nekaj. Ima zelo, zelo rahel spanec. Ko grem npr. jaz spat, pogledam še zadnjič v njegovo sobico in samo da odprem vrata, že se začne premetavati in včasih že očke odpre. Pa naj poudarim, da sem res tiho kot miška, moj :love: je celo cela vrata premazal, da so čisto neslišna, zato res pojma nimam kako ga lahko predramim.Sicer potem zaspi takoj nazaj brez problema, ampak mi gre res na živce, da ga vse zmoti. Še dobro, da spi v svoji sobici, ker si sedaj res ne predstavljam, da bi spali skupaj in bi ga vsak šum zbudil. Včasih pa smo imeli lahko radio ali TV naglas, se pogovarjali, pa ga ni nič motilo :zmeden:.

Povejte mi ali je kaj logike, predvsem v prvem odstavku, ker res ne vem v čem je tuki fora, da zna super spat, potem pa spet katastrofa. Včeraj smo bili pri zobarju, pa zobkov še ni na spregled, tako da ga torej le-ti ne matrajo.

LP; Bejba :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Men ni nč več jasn
9.6.2005 8:00:08   
Gina
Kaj pa če je kaj razlike med dnevnim dogajanjem? Mislim, ali gre vsak dan ob isti uri čez dan spat, pa se mu enako dogaja? Mogoče ga pa zmede, če nima nekega predvidljivega reda, rutine, kaj pa vem. To, da če je zelo utrujen, slabše spi, je kar pogost pojav. Nekateri otroci so pač taki. Gledaš, da ni na smrt utrujen in je boljše. To, da se zbudi, ko prideš v sobo, pa tudi ni nič čudnega, ker nekateri otroci čutijo prisotnost, ne rabijo za to ušes. Imajo šesti čut, ki jim še dobro dela, ga še nismo zatrli z razumom. :):):)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Men ni nč več jasn
9.6.2005 8:14:47   
ribica.
Saj pri spanju dojenčkov itak ni nobene logike. Ko že misliš da si na konju, se vedno najde kaka nova finta.

Tudi pri nas je tako. Včasih čez dan sploh noče it spat in pol jaz naivnica mislim, kako bo zvečer fajn zaspala. Aha!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Men ni nč več jasn
9.6.2005 8:16:50   
Bejba
Vedno se trudimo, da ima čez dan približno enak ritem. Tudi včeraj sem ga dala okoli 16h spat (popoldanski kratek dremež), pa se je do 17h v postelji igral in pogovarjal, zaspat pa nikakor. Tako da v bistvu ni orng spal od 14h do večera (razen v avtu 20 minut). To pa je za njega zeloooo dolgo, saj je ful zaspanček. In tako je bil ob 19h, ko je šel spat totalno sesut (komaj smo se skopali in povečerjali). A kaj ko prej ni hotel zaspati :zmeden:.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Men ni nč več jasn
9.6.2005 8:22:22   
aka
Ja veš, imaš prav. Tudi moj mali spi bolj umirjeno če ga damo k opoldanskem počitku. Po mojem če je zelo utrujen se tudi ponoči težko umiri in od tod tisto premetavanje in stokanje.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Men ni nč več jasn
9.6.2005 8:24:43   
Gina
Ja, potem je pa najbrž to krivo. Otročki imajo obdobja, ko rabijo npr. eno spanje in pol ali dve spanji in pol na dan. Potem pa tisto pol, enkrat postane spanje, drugič pa preskoči. Našega je tudi to hecalo. Kaj pa če bi ga v takem primeru dala prej spat, kakšno uro prej mislim? Moj je ponavadi v takem primeru vseeno celo noč prespal, samo malo prej se je zbudil, pa ne dosti. Potem je pa naslednji dan normalano podnevi spal, ni več takole štrajkal. Čez par dni se je vse skupaj ponovilo. Taka stanja so trajala dokler ni prišel čas, ko tistega spanja ni več rabil. Ponavadi mesec ali dva.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Men ni nč več jasn
9.6.2005 9:27:30   
Maxica
Jaz sem tudi ugotovila, da če gre :duda: spat čez dan čimvečkrat in tudi dosti spi, je ponoči mir in prespi celo noč brez problema. Če pa je tečen čez dan in spi le ene 2x po 10 minut, je tudi ponoči problem s spanjem. Torej, manj ko spi, manj spi.:zmeden2: Očitno mora res iti prespan in odpočit v posteljo, da je spanec ok. Logika-ja, pri majhnih otrokih jo je res težko najti:)-.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Men ni nč več jasn
9.6.2005 12:02:49   
puncica
Ja baje da je logika tud v oni knjigi piše Brez joka v spanje, da so nekateri otroci taki da slabo spijo ponoči če čez dan nimajo dosti, ker dobijo preveč dražljajev in pol to ponoč premlevajo in ne morjo spat al neki. Skratka piše da je raziskava pokazala da bolj kot otrok čez dan spi in gre zvečer prej spat lepše spi. Tako da jst kr verjamem da je tako, čeprav pri nas nekako nič ne štima enkrat spi podnev ful pa ponoč nič skor, pol spet ful ponoč spi, ma pri nas itak nič ne drži. Včasih je 3× včasih pa še zjutraj ne:zmeden2:

Glede šuma pa to, mogoče pa ga zmoti ko se zrak zamenja ko ti vrata odpreš:)- Ma jst tud slišim če kdo pride v sobo pa še še tako globoko spim:zmeden2:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Men ni nč več jasn
9.6.2005 20:47:09   
BONI*
Bejba, pri nas je čisto isto! Do potankost! Mi 3 noči cele prespi in spi celo do 9h, takoj naslednjo pa se non stop zbuja in je že ob 6h buden, nasmejan, razigran. Kje je tuki logika:zmeden:,nimam pojma:zmeden2:

Se mi je pa ravno danes posvetilo točno to, kar pišejo punce, da če čez dan več spi, bo tudi ponoči lepše spal. če pa mu čez dan ne uspe dovolj spati, bo tudi ponoči bolj nemiren in se bo zbujal. Se mi zdi, da me ravno nocoj čaka ena taka:sloncek:noč:(
Sem jaz tudi mislila, da mora bit fejst zmatran, da bo ponoč mir, pa sem se zmotila

Lp, Boni

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?