|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Men je pa tko hudo...
30.6.2006 21:04:24   
Anonimen
in sploh ne morem razumet, kako lahko delajo starši tako razliko.
Grozno mi je. Dejte me vsaj ve mal potolažit, ker se mi danes srce trga in nočem mojmu težit.... user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Men je pa tko hudo...
30.6.2006 21:06:05   
Anonimen
Ne razumem v čem je point tega posta.Kaj želiš povedati???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2006 21:14:47   
Anonimen
Sej ti ni treba zastopit, ker še jaz ne!
Je predolga zgodba in zdejle ravno ne morem razlagat, ker mi je preveč hudo.
Point je v tem, da me familija že celo življenje jemlje za peto kolo, pa zdej se jim še za vnučke ne da potrudit, da bi vsaj približno delal z mano, kot da sem enakovreden član družine?! Pa nisem samo občutljiva.
Eh bo že!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2006 21:26:02   
Anonimen
Ma pri nas sva dva, pa sine se bo lahko na glavo "usr.." pa bo še zmeri zlati sine, jest se pa lohk na trepalnice mečem pa .... In sem u življenju več dosegla kot on in imam mal bl pošlihtan.... ah, kva pa morš. 

Lohk se sam trudiš, da pri svojih štrukeljcih ne narediš iste napake.

Dej no, glavo gor, mislim nate!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2006 21:29:15   
Minkaa
čeprav ne vem natančno zakaj se gre ampak upanje vedno umre zadnje

Srečna družina

www.bambino.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2006 21:46:05   
*Karmen*
Anonimna, v življenju si, vsaj po tvojih besedah, dosegla kar si želela. Dosegla si cilje, ki si si jih zastavila, tvoje življenje je takšno, kot si si želela. Torej si lahko zadovoljna sama s seboj. Vse ostalo pa so nepomembne malenkosti user posted image .

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2006 22:08:51   
SU
Nočem o seb zdej, ampak jaz sem zadevo "rešila" tako, da se trudim ne se sekirat za to. Se mi je zdelo, da berem svoj post, ko sem prebrala tvojega... Poskusi odmislit...če se malce zamisliš, ugotoviš, da s tem, ko se "žreš", si slabe volje, žalostna, depresivna, ... ... ... da samo sebi škodiš. Sekiraš se samo TI in nihče drug (no, mogoče še tvoj dragi, ko te gleda žalostno). S tem, ko ti je hudo, je hudo samo tebi in ponavadi nikogar drugega niti ne gane, da je tako saj se niti ne zavedajo kaj počnejo... No, sej to ni "čudodelna rešitev" ampak malce pomaga, da te ne raztrga... Sicer potem ti "ven vrže" vsake tolk, ampak bolje kot pa da nenehno tuhtaš o tem, si žalostna, ... ... Ne vem. Vem, da ti z besedami ne moremo preveč pomagati, malce pa le mogoče...vem, da je že bolje, ker si dala malce ven iz sebe, sem na RR! Drži se in ne misli preveč na to!! Objemi svojo bibo, svojega dragega in bo takoj, vsaj za ščepec, bolje!!! Medene sanje!! LP, Saša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.6.2006 23:06:50   
natalia
ja, pri nas isto. pač pazi, da napake ne ponoviš pri svojih otrocih, se rado zgodi.

pa srečno.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.7.2006 6:54:54   
lelaval
Anonimna - tudi moja življenska zgodba je po tej plati enaka tvoji. In, nič ne boš pripomogla k izboljšanju, če se boš sekirala. Le tvoje zdravje bo trpelo (in dragi in otrok).
Kot vidiš - nisi osamljen primer. Veseli se tega, kar si si ustvarila in dosegla, saj sem prepričana, da  si v primerjavi z bratom (ali sestro) na boljšem.
Pocartaj svoje drage in glej, da ne boš storila iste napake.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.7.2006 9:53:54   
Anonimen
Hvala punce - to sem rabla!!
Sej po napol prespani noči je že kr bolje.. Je bla pač kriza. Tiste , ki ste na istem tak razumete, ostalim pa ne bo nikoli jasno.
Sej to, da se ne smem sekirat, ker itak sam sebi škodim, itak vem in poskušam živet tako, sam včasih mi pa res ven vrže.
Še enkrat hvala.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.7.2006 11:46:11   
Anonimen
Ojpridružuje se ti še ena anonimna s podobnimi težavami.
Tudi mene niso nikoli marali,ne moji starši in ne moževi,ah kaj čmo bom
že preživela.Pa me še danes ne marajo eni in drugi.
Moji doma imajo raje sestro ki je valda bolje izobražena kot jaz tudi to
mi je že kar pod kožo zlezel.
Moževi starši pa imajo prav tako raje drugo ta mlado,iz istega razloga.

Mejte se!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.7.2006 21:33:28   
Joe
Tipkam na splošno, ker 1) ne vem ničesar o zgoraj omenjenih primerih in 2) ti zgornji pravzaprav sploh niso opisani, le zapisani v rebusu:

Razlike v odnosih obstajajo, tudi glede lastnih otrok. Če so neupravičene/neutemeljene so seveda zlo, vsi pa moramo priznati, da so včasih tudi pravilne. Vsak si ne zasluži vsega. Lastni otroci navadno dobijo veliko od svojih staršev, lahko pa si kaj tudi zapravijo s svojim ravnanjem.

Razlike lahko opazujemo glede na:
vzrok (osebnostna (ne)kompatibilnost, razni dogodki, bla bla),
obliko ((ne)sproščenost, redko/pogosto videvanje, bla bla) in
posledice (več/manj obiskov ali uslug, dediščinski deleži, bla bla).

Presojo o tem, zakaj te razlike nastanejo, kako se kažejo in kam peljejo pa je še v dolgem pogovoru dostikrat nemogoče predelati, kaj šele v teh naših tipkanjih na forumu.

Aja, namen te teme ni nasvet, ampak tolažba! Pardon, moška narava. user posted image

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.7.2006 21:58:57   
Anonimen
vse kar ti lahko recem je: imas svojo druzino kjer ne bo razlik in se boste vsi imeli radi.starsev pa ne moremo izbirati. glavno da te imajo moz in otroci brezmejno radi. pogumno mami!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?