|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Meja pri oblačenju
2.10.2007 19:38:22   
Anonimen
Mene zanima kje je meja med okusnim oblačenjem in sluty oblačenjem.

Meni je dans reku sodelavc, da najbolj pogreša moja dekolteje in rdeče štunfe - kukr sem v eni temi že pisala.

Dobro res je da se jest ne znam športno oblačit in da sem za na šiht vajena kostimov, pa še paše mi klasična eleganca. Ker pa zna bit to zlo dolgočasno ponavadi poživim s kako bluzo ali mikico. Ponavadi z globljim delkotejem, ker pač mam kratek in debel vrat, dekolte na v pa mal vizuelno podaljša.

Kak eksces z rdečimi polsalonarji in rdečimi štunfami kot dodatek, za moj okus ni bilo nikoli čez mejo. Res pa da v kolektivu, kjer je bilo izrazito športno oblačanje zapoved sem - normalno - ven bodla.

No in dans zvem, da se ne znam oblačit. Sej se res ne znam ampak športno.
In vprašanje je bilo, kaj sem hotla s takim izzivalnim oblačenjem doseč user posted image .

No kje je za vas meja med okusnim in preveč izzivalnim?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Meja pri oblačenju
2.10.2007 19:44:11   
Anonimen
Če praviš, da si oblečena klasično elegantno, potem to ne more biti slati. Vsaj po moje z dekoltejem in kakšnim malo odbitim detajlem samo preprečiš strogost, dolgočasje. Ja pa Kranj bolj selo vsaj v tem pogledu, to pa moraš vedeti. Hitro pade kakšna fovšljiva, sploh če kdo ven bode.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2007 19:56:08   
*alja*
Ti se oblači kokr tebi paše pa bo vse kul! Če pa koga moti pa te naj ne gleda pa je problem rešen!

Odvisno pa je tudi od službe in kolektiva kako sprejemajo tvojo "drugačnost"!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2007 20:04:04   
Magi*
jaz sem jih enkrat od ene kolegice seniorke slišala. pred avditorijem... da se ne spodobi v kavbojkah hodit v službo, pa še menda mi je majčka mal gor zlezla in se je za hip videlo 1cm kože. avditorij se je pa pošteno narežal ob vsem tem. pa ne zato, ker bi bila jaz pomankljivo ali slati oblečena, pač pa njej, ki je meni pridigala. bejbika je sicer v kostimih, katerih krila imajo razporke glih gor do spodnjic, čez prosojne bluzice se ji vidijo čipkasti modrci. z leti ima pa vse globlji dekolte, verjetno, ker sledi gravitaciji oprsja. tko da, kaj je za enega slati? če si sam vsaj malo samokritičen, znaš čisto dobro oceniti kaj je v mejah dobrega okusa in kaj ne.

PS: meni se zdijo rdeči mrežasti štumfi samo poživitev črne klasike. če bi bili pa rdeči mrežasti štumfi, visoki lakasti štikli in razporek do podvezice...potem bi bilo pa brez dvoma čez mejo user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.10.2007 20:07:48   
Anonimen

meja je v karakteru in načinu nošenja cot

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2007 21:50:07   
Anonimen
Težko jo je postavit.

Saj za sebe veš, kdaj greš čez. Nekaj, kar je na meni pretirano, je lahko na tebi ok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2007 9:29:28   
tanaja*
Ne vem! Po moje je pri vsakem različno, odvisno od karakterja.

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.10.2007 20:44:41   
Anonimen
Ne vem! Po moje je pri vsakem različno, odvisno od karakterja.

Ja, veliko je odvisno od tega, kako nekaj nosiš.

(odgovor članu tanaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.10.2007 20:51:06   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

torej samo zamzavestna cipa je cooluser posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.10.2007 21:01:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR

torej samo zamzavestna cipa je cooluser posted image user posted image user posted image

ja, nekaj takega. No, niso samo one kul, tudi tiste nesamozavestne cipe so ok, tiste so pa prave cipe ja. In to one čip cipe, če me razumešuser posted image

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.10.2007 22:02:00   
Moyca_

IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR

ja, nekaj takega. No, niso samo one kul, tudi tiste nesamozavestne cipe so ok, tiste so pa prave cipe ja. In to one čip cipe, če me razumešuser posted image

user posted image user posted image user posted image  razumem ja user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.10.2007 23:24:30   
mami_miki
Vsak ima svojo mejo...je pa res to: npr. se dve recimo simpatični ženski-simpatični glede na množico ljudi, povprečje, kaj je komu simpatično-ker drugače je simpatičnost stvar okusa....da se oblečeta isto, pa bo ena iražala bolj seksualnost, druga pa neko nedožlnost, vglavnem čist kontra oni..bo ta prva bolj slut...gre za to, kaj kdo izraža...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.10.2007 9:06:18   
Pobalami
če je en del povdarjen je ok. Kolikor sta že dva je že slaty.

recimo mrežaste štumfe in salonarji so ok, če je vse ostalo decentno. kolikor je zraven še ultra kratka kikla in dekolte do popka pa je že kurbiš. vsaj zame. Povdarek je samo na eni stvari in ne na večih

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.