|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mehke dojke pred dojenjem
14.11.2007 12:43:21   
Daschi
Prebiram tale forum o dojenju in me res zanima, večina tistih, ki dojite, pišete, da imate nabite dojke pred dojenjem. Naša mala je stara tri tedne in zadnje dni opažam, da imam tudi pred dojenjem mehke dojke.
A zdaj to pomkeni, da ni dovolj mlekauser posted image
Spijem najmanj 6 litrov tekočine, jem zadosti, tudi aktivna nisem pretirano - no, kolikor se to da pri štirih otrocih...
Mala je sicer proti večeru bolj budna, bi bila ves čas priklopljena name, ampak vseeno ne dodajam in vztrajam.
Je torej to, da imam mehke dojke znak, da ni dovolj mleka ali ne?
Jaz sem že pozabila, kako je bilo pri ostalih otrocihuser posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mehke dojke pred dojenjem
14.11.2007 12:45:11   
Anonimen

Absolutno ne. Ti samo pristavljaj, pa bo vse v redu.

(odgovor članu Daschi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
14.11.2007 12:49:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2007 12:51:13   
piščanc
to se bolj zgodi, ko se povpraševanje in ponudba uskladita. še posebej, če si že imela tri otroke, so dojke že precej natempirane. navali mleka in zastoji so bolj značilnost prvih nosečnosti.

meni so se pri drugem otroku dojke nafilale takrat ko je začel vleči. pri prvi je pa komaj zagrabila bradavico, ker so otrdevale že prej.

tudi če dojiš na pol ure, se bo mleko delalo predvsem med dojenjem. pri štirih otrocih pa se predvsem pazi da ne boš preutrujena

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2007 13:01:39   
ThinkPink
Mislim, da je tvoja skrb odveč. Če je mala pridna in ne joka, potem je sita in imaš dovolj mleka.

Jaz imam včasih ful polne dojke, pride pa vmes kaki dan, ko se mi zdi, da imam čisto posušene. Pa user posted image  vseeno vleče in koliko vidim, tudi teče ven, mala je zadovoljna in sita. Sem pa slišala, da se dojke s časoma nekak prilagodijo in niso več tak kot "tempirane bombe".

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2007 13:35:07   
Daschi
Uf, hvalauser posted image . Zdaj sem pa res bolj pomirjena. Sploh ne vem, zakaj si tokrat ne zaupam najboljuser posted image  
Res hvala za odgovoreuser posted image .

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2007 21:12:14   
Naja30
Če lepo napreduje, je vse ok. Meni se je tudi dogajalo, da so bile kao prazne, ampak jedla pa je in teklo je user posted image
Tako da skrbi so odveč.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.11.2007 21:16:43   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Ne, to ni to. Dojke niso posodice, v katerih bi mleko stalo in bi ga potem otrok spil.  Se dela sproti, med dojenjem, tako da kr brez panike, sploh če ti otrok lepo napreduje, pridno lula in kaka. Morda sta se vama ponudba in povpraševanje že lepo uskladila, pa je to to.user posted image  Mamica, mleka imaš dovolj, kapiš?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?