Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mehke dojke pred dojenjem 14.11.2007 12:43:21
|
|
|
|
Daschi
|
Prebiram tale forum o dojenju in me res zanima, večina tistih, ki dojite, pišete, da imate nabite dojke pred dojenjem. Naša mala je stara tri tedne in zadnje dni opažam, da imam tudi pred dojenjem mehke dojke. A zdaj to pomkeni, da ni dovolj mleka Spijem najmanj 6 litrov tekočine, jem zadosti, tudi aktivna nisem pretirano - no, kolikor se to da pri štirih otrocih... Mala je sicer proti večeru bolj budna, bi bila ves čas priklopljena name, ampak vseeno ne dodajam in vztrajam. Je torej to, da imam mehke dojke znak, da ni dovolj mleka ali ne? Jaz sem že pozabila, kako je bilo pri ostalih otrocih
|
|
RE: Mehke dojke pred dojenjem 14.11.2007 12:45:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Je torej to, da imam mehke dojke znak, da ni dovolj mleka ali ne? Absolutno ne. Ti samo pristavljaj, pa bo vse v redu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.11.2007 12:49:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mehke dojke pred dojenjem 14.11.2007 12:51:13
|
|
|
|
piščanc
|
to se bolj zgodi, ko se povpraševanje in ponudba uskladita. še posebej, če si že imela tri otroke, so dojke že precej natempirane. navali mleka in zastoji so bolj značilnost prvih nosečnosti. meni so se pri drugem otroku dojke nafilale takrat ko je začel vleči. pri prvi je pa komaj zagrabila bradavico, ker so otrdevale že prej. tudi če dojiš na pol ure, se bo mleko delalo predvsem med dojenjem. pri štirih otrocih pa se predvsem pazi da ne boš preutrujena
|
|
RE: Mehke dojke pred dojenjem 14.11.2007 13:01:39
|
|
|
|
ThinkPink
|
Mislim, da je tvoja skrb odveč. Če je mala pridna in ne joka, potem je sita in imaš dovolj mleka. Jaz imam včasih ful polne dojke, pride pa vmes kaki dan, ko se mi zdi, da imam čisto posušene. Pa vseeno vleče in koliko vidim, tudi teče ven, mala je zadovoljna in sita. Sem pa slišala, da se dojke s časoma nekak prilagodijo in niso več tak kot "tempirane bombe".
|
|
|
|
RE: Mehke dojke pred dojenjem 14.11.2007 13:35:07
|
|
|
|
Daschi
|
Uf, hvala . Zdaj sem pa res bolj pomirjena. Sploh ne vem, zakaj si tokrat ne zaupam najbolj Res hvala za odgovore .
|
|
RE: Mehke dojke pred dojenjem 14.11.2007 21:12:14
|
|
|
|
Naja30
|
Če lepo napreduje, je vse ok. Meni se je tudi dogajalo, da so bile kao prazne, ampak jedla pa je in teklo je Tako da skrbi so odveč.
|
|
|
|
RE: Mehke dojke pred dojenjem 14.11.2007 21:16:43
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Je torej to, da imam mehke dojke znak, da ni dovolj mleka ali ne? Ne, to ni to. Dojke niso posodice, v katerih bi mleko stalo in bi ga potem otrok spil. Se dela sproti, med dojenjem, tako da kr brez panike, sploh če ti otrok lepo napreduje, pridno lula in kaka. Morda sta se vama ponudba in povpraševanje že lepo uskladila, pa je to to. Mamica, mleka imaš dovolj, kapiš?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?