|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mehčalec odteka iz predalčka
5.4.2008 21:02:20   
Paštetka
Sem zadnjič spraševala zakaj ni več perilo tako mehko kot včasih user posted image  in zdaj ugotovim, da mi mehčalec ko ga nalijem skoraj takoj odteče iz predalčka user posted image .

Sem spucala predalčke in še vedno se dogaja, da kar ven odteče. pa nikjer nobene luknje. Mi je pa uspelo 1x danes fajn dol pritisnit in je ostal mehčalec noter. Pri drugem stroju pa kljub pritiskanju odteče takoj. user posted image

A je možno, da zato, ker je bolj tekoč ehčalec oz. ni tako gost. Sem kupila namreč Mullerjevo znamko. user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mehčalec odteka iz predalčka
5.4.2008 21:09:26   
NEVA-1
Moj odgovor ti verjetno ne bo v pomoč, ali pa...

U glavnem moji mami se je isto dogajalo in ona enostavno čaka, da pride program do mehčanja in takrat vlije not mehčalec, jaz bi verjetno vedno zamudila, mogoče bo boljše poklicat kakšnga mojstra...

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2008 21:15:37   
Paštetka
Res mi ne pride v poštev, ker perem samo v soboto in nedeljo in potem skoz nekje lečemo. pridemo domov le, da ponovno naložimo stroj ali sušilec user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2008 21:52:10   
ona
Jaz imam tudi iste probleme in pri dveh pralnih strojih in tud jaz enostavno zaženem ko mi stroj konča še eno splakovanje in noter dam mehčalecuser posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2008 21:52:20   
ANEJ01
jaz imam iste probleme kot ti.In sem naredila tako kot je rekla že NEVA-1 ker drugače ni šlo.Počakam da pride na mehčanje ali pa ko opere prevrtim nazaj.

20.01.2009 se nam je pridružil Gal

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2008 7:46:16   
pikalonca
IZVIRNO SPOROČILO: ona

Jaz imam tudi iste probleme in pri dveh pralnih strojih in tud jaz enostavno zaženem ko mi stroj konča še eno splakovanje in noter dam mehčalecuser posted image

Jaz počnem isto.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.4.2008 11:45:32   
mily
Pomoje je napaka na stroju. Probi še drug mehčalec.

Tudi meni ne pade na pamet, da bi stala zraven, da bi pravi čas vlila mehčalec not. Samo na mehčanje pa ne morem dat, ker je stroj tak, da mora dat cel program čez.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.4.2008 16:39:27   
honey
Jaz imam tudi večino časa Mullerjev mehčalec, pa mi nikoli ne steče ven. Mogoče pa ga daš preveč user posted image  To sem jaz enkrat naredila, ker se mi je ulilo v predalček in potem sem pogledala in je bil prazen. Ponavadi dam samo toliko mehčalca, da je prekrito dno - več ali manj so zdaj vsi mehčalci koncentrirani in ga je dovolj čisto malo.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
23.4.2008 13:23:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.4.2008 8:35:59   
mayy
Jaz pa počakam da si stroj natoči dovolj vode potem pa dam mehčalc.

Biti to kar smo in postati to kar smo zmožni, to je edini cilj življenja!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.4.2008 12:08:29   
Tajduška
tudi meni se je že zgodilo ampak če sem vlila not preveč mehčalca, potem se loputica aktivira in steče ven. probaj dat manj mehčalca!

(odgovor članu mayy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.4.2008 9:37:58   
maliva
ja, v mojem, maminem in taščinem stroju (vsaka ima različno znamko) v predalčku za mehčalec piše MAX. če vlijem noter več, odteče takoj ven. to sem pogruntala, ko je tudi meni odtekalo in me je potem mami opozorila, da ga je pač preveč.

Če smrdiš po opicah, še nisi Tarzan.

(odgovor članu Tajduška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.