Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mega Factory Outlet v BTCju 10.4.2007 13:57:13
|
|
|
|
fricka
|
Sploh ni škart roba in velikokrat najdeš zelo dobre stvari. Moj je zadnjič kupil lepe obleke iz Mure 40% ceneje. Mi smo kar redni obiskovalci.
|
|
|
|
RE: Mega Factory Outlet v BTCju 10.4.2007 13:57:18
|
|
|
|
Mina1
|
Meni se ne zdi nič takega, vse nametano v bistvu. Enkrat samkrat sem bila tam, eni pa dejansko vlečejo ven cel kup vreč iz tam, tako da ne bi vedela.
|
|
RE: Mega Factory Outlet v BTCju 10.4.2007 14:02:18
|
|
|
|
Anonimen
|
JAz sem bla nekajkrat na Rudniku. Zakaj škart roba? V tej trgovini imaš več znamk na enem mestu - od Toma Tailorja, do obutve Geox in miljon drugih....
|
|
|
|
RE: Mega Factory Outlet v BTCju 10.4.2007 18:40:33
|
|
|
|
Miška76
|
Mi smo redni obiskovaci pri njih, v Kranju in v Ljubljani in smo z njihovo robo zelo zadovoljni.Je pa stvar okusa...
|
|
|
|
RE: Mega Factory Outlet v BTCju 10.4.2007 20:36:13
|
|
|
|
facka
|
ponavadi zase ne dobim skoraj nič, moj je pa že nekajkrat kupil kar lepe srajčke, pa za otroke imajo predvsem od Tom Tailorja srajčk, puloverčkov... Je pa treba it definitvno dopoldan, ker ni gužve, pa ni vse povprek zmetano. Sem si pa pred časom naenkrat kupila dva trenčkota vsak po 50 EUR
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?