Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Medike - 10.dan - škrob 24.5.2006 8:59:25
|
|
|
|
mala Zala
|
Živjo! Kako? Danes se bomo mastile s krompirjem, rižem, zelenjavo,... Komaj čakam za kosilo eno porcijo restanega krompirčka pa paradižnikovo solato. Njami (sem pač krompirjevka )... Pa ve, kako je bilo včeraj? Jaz bom kar iskrena: meni ta teden kuha mami, pa se moj po službi oglsai po kosilo in ga prinese domov. Včeraj bi kosilo jedla šele ob 16h, pa me je okoli enih popadla taka huda lakota, da sem napadla hladilnik. Sicer sem jedla same beljakovine : sendvič s poli salamco in sirom, pa še ni blo dost, sem še en jogurt čez zmlatla. No, zvečer sem imela pa itak tako slabo vest, da nisem nič večerjala. Pa kupila sem si Perfect slim od Loreala, da se bom vsak dan po tuširanju malo zmasirala. Meni je zelo fajn, sem ga že imela tri leta nazaj, pa je bil rezultat zelo dober. O, kje je tistih 55 kg !!! No, če bom dovolj vztrajna... Back to reality!!!! Lep, čeprav deževen dan!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?