Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Medicinski pripomoček Cefaly 21.7.2009 22:21:22
|
|
|
|
mamči
|
Jaz poznam štiri osebe, ki so jo sprobale in jo zelo hvalijo. Ja pa tko, da moraš napravo redno uporabljat. Zelo spodbudno informacijo mi je dala ena gospa, ki že več let trpi za kroničnimi migrenami in so se ji napadi že po 14-ih dneh uporabe zmanjšali, bolečine so pa postale toliko znosne, da ni več potrebovala analgetikov. Ker je stvar pri nas relativno nova, bom sporočila, če bom imela kakšne nove informacije. Je pa metoda v tujini že nekaj let v uspešni rabi.
|
|
|
|
RE: Medicinski pripomoček Cefaly 22.7.2009 8:21:58
|
|
|
|
Šoni
|
Ojla, mamči, najlepša hvala za informacije, mi bodo zelo pomagale pri odločitvi. Če stvar dejansko deluje je tudi cena zanemarljiva, saj sem sprobala že vse mogoče terapije, ki pa žal niso nič pomagale ali pa le momentalno. Pozdrav, Šoni
|
|
|
|
RE: Medicinski pripomoček Cefaly 22.7.2009 8:29:07
|
|
|
|
Jančika_
|
Koliko pa tole stane? Sicer imam srečo, da so se mi po prvem porodu napadi migrene zmanjšali na minimum (trkam, trkam), a bi prišlo prav, če se mi slučajno še kdaj pojavijo v takem obsegu kot prej.
|
|
|
|
RE: Medicinski pripomoček Cefaly 22.7.2009 10:22:40
|
|
|
|
Šoni
|
Kot so napisali v indikacijah naj bi naprava odpravljala raznovrstne glavobole od tenzijskih do tistih povzročenih zaradi mačka . Deluje pa bojda tudi proti stresu . Cena pa je 292,99 eur. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?