Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Medicinke pomoč - železo 19.4.2005 18:27:16
|
|
|
|
frutka_
|
Sicer ti ne znam pomagati drugače kot da ti dam nasvet, ki sem ga dobila tudi sama ker sem "slaboželezna". Torej fajn je, da poleg tablet, ki jih uživa za železo, poje veliko hane z vitaminom C. Le-ta namreč pomaga da se železo bolje absorbira. zelo priporočajo grenivko, pomaranče, limone, ... Pametna hrana so tudi razni oreški (v Spari dobiš različna pakiranja kar ugodno). LP
|
|
|
|
Medicinke pomoč - železo 19.4.2005 18:30:25
|
|
|
|
Donja
|
Frutka hvala za odgovor, ampak to je že dala skoz, ampak ji železo kar pada, kljub zdravilom in hrani. Lp tudi tebi.
|
|
|
|
Medicinke pomoč - železo 19.4.2005 18:33:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja kolegica prisega na HOJEV MED.Še med nosečnostjo si ga je zelo dvignila.
|
|
|
|
Medicinke pomoč - železo 19.4.2005 19:15:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se ji kri slabša kljub jemanju zdravil, najbrž sumijo na kakšne notranje krvavitve. Zaradi pomanjkanja železa pa so menda prizadeti vsi organi, ker železo pomaga pri prenosu kisika do organov. To se sicer dogaja na dolgi rok.
|
|
|
|
Medicinke pomoč - železo 19.4.2005 19:19:36
|
|
|
|
sarči
|
Splišni a si ti dohtarca???????
|
|
|
|
Medicinke pomoč - železo 19.4.2005 19:21:37
|
|
|
|
Donja
|
Joj splišni upam da ni nič kaj takega.
|
|
|
|
Medicinke pomoč - železo 19.4.2005 20:12:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne nisem dohtarca, samo kdaj pa kdaj kaj preberem.
|
|
|
|
Medicinke pomoč - železo 19.4.2005 20:14:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, seveda, tudi jaz upam, da ni nič takšnega. Sicer imam tudi jaz zelo slabo kri s kroničnim pomanjkanjem železa. Pa nimam notranjih krvavitev, vsaj ne, da bi vedela zanje. Tako da je seveda lahko tudi kaj drugega. Samo da bodo ugotovili, kaj je, pa bo bolje. Da se enkrat začne zdraviti s pravimi zdravili, pa bo.
|
|
|
|
Medicinke pomoč - železo 19.4.2005 21:14:59
|
|
|
|
SANDY
|
DR. ZARA :)-:)-
|
|
|
|
Medicinke pomoč - železo 19.4.2005 21:18:06
|
|
|
|
ZARA
|
ma dej no,ko si nesramna :)-:)-:)- ...saj enkrat neki pametnega od mene,ampak je res zanimiv!!!
|
|
|
|
Medicinke pomoč - železo 19.4.2005 22:39:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Zara, res je zanimivo. Jaz sem že vse naštudirala, ampak mi je preveč komplicirano tiste zvarke delat. Ko bo, če bo nujno, pa bo še prav prišlo. No, upam, da ne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Svinjska gripaSanikaaSe boste cepili proti "svinjski" gripi?Da, vsi družinski člani. (
3%)
Da , samo odrasli. Otroke ne. (
2%)
Samo otroke. (
0%)
Ne! (
87%)
Še ne vem. (
9%)
Število vseh glasov: 383Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!