Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Medicinke - pomoč za diagnozo 25.11.2004 11:12:46
|
|
|
|
malika
|
Žal nimam pojma, sem v drugi smeri.:)-
|
|
|
|
Medicinke - pomoč za diagnozo 25.11.2004 11:37:28
|
|
|
|
Donja
|
Ja vem Malika:bravo::)-, pa nič zato. Mogoče pa se bo katera javila.
|
|
|
|
Medicinke - pomoč za diagnozo 25.11.2004 12:16:33
|
|
|
|
Lidija
|
Če bom lahko danes dobila kakšnega ortopeda na telefon, ga bom vprašala kaj to pomeni in ti sporočila. Trenutno sem klicala, pa so na operacijah.
|
|
|
|
Medicinke - pomoč za diagnozo 25.11.2004 12:21:56
|
|
|
|
Donja
|
O Lidija najlepše hvala. Naju z mamo malo skrbi, ker on ko pride od zdravnikov ne ve nič povedat. Izgleda da ima tak strah pred njimi, da vse pozabi. Dobro da še nikoli ni bil v bolnici.
|
|
|
|
Medicinke - pomoč za diagnozo 25.11.2004 15:35:50
|
|
|
|
beti 1
|
No spondilofiti so izrastki, ki nastanejo na vretencih zaradi preobremenjenosti predelov ob sklepih. Imajo jih praktično vsi starejši ljudje. Sakroileitis pa pomeni da gre za vnetje sklepov ki sta med križnico in medeničnima kostema, vzrokov je veliko, ker pa gre le za sum, pa jih ne bi naštevala. Osteoskleroza malih sklepov ima isti vzrok kot spondilofiti, ob strani vretenc so mali sklepi in ti zaradi obrabljenosti zakostenijo (kot kolena). Skleroza žila pa pomeni, da ima v žilnih stenah kalcij, kar je tudi zelo pogosto. Glede na to da verjetno sodi že med starejšo populacijo ni nič hudo nenavadnega, kaj več ti pa ne morem povedat. Lahko ustrelim čisto mimo. lp beti 1
|
|
|
|
Medicinke - pomoč za diagnozo 25.11.2004 16:16:32
|
|
|
|
Urša
|
Evo jo našo zdravnico! Raztura! :bravo::bravo::bravo: Kok je fajn, da smo RRjevke iz vseh fohov! ;)
|
|
|
|
Medicinke - pomoč za diagnozo 26.11.2004 7:26:47
|
|
|
|
Donja
|
Beti 1 ti si super. Bom kaj hitro mami posredovala odgovor, da se ne bo preveč sekirala. Hvala v mojem in njenem imenu. Pošiljam pa ti :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Medicinke - pomoč za diagnozo 26.11.2004 11:14:37
|
|
|
|
Lidija
|
No jaz ti na žalost nisem mogla pomagat, saj v tem času na ortopedski nisem dobila nikogar. Sicer pa ti je pomagala Beti 1 .Upam, da je sedaj vse v redu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?