|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Medenična vstava-manjši plod-carski rez
21.11.2005 12:55:15   
Žan Luka
Živijo!
Sem v 32 tednu nosečnosti in naše dete je že celo večnost v medenični vstavi in se noče in noče obrnit. Pred 10 dnevi sem bila na pregledu in G mi je rekla, da je naše detece za 3 tedne manjšeuser posted image , kot bi moralo biti, da je plodovnice premalo in da bom morala verjetno prej na carski rezuser posted image ( jaz pa mislim in tudi G se je strinjala, da je vse to od napadov žolča, ki sem jih imela in v 2 dneh shujšala za 5kg, koliko pa je to vplivalo na otroka pa je spet vprašanje). Zdaj pa me zanima, če je imela katera podobno izkušnjo in kako se je prazaprav vse izteklo. Zanima pa me tudi, če je katera pred kratkim rodila z medenično vstavo po naravni poti ali res zdaj delajo večina kar carski rez.
Lpuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Medenična vstava-manjši plod-carski rez
21.11.2005 14:14:20   
sarazan
Moja prijateljica je rodila vaginalno z ritko naprej, v Lj. porodnišnici. Tudi jaz sem bila rojena tako, ampak že pred mnogimi leti user posted image .

Če si sicer zdrava nosečka, otrok ni v stiski in zdravniki presodijo, da bo otrok lahko rojen vaginalno, potem CR ni nujen. Pri tebi pa je sum, da je premalo plodovnice user posted image .
Ko boš na naslednjem pregledu, te bodo sigurno podrobno pregledali. Verjetno ti bodo predlagali tudi zunanji obrat. Ne se strašiti že zdaj.

(odgovor članu Žan Luka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?