Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Med dabrostonom rjav madež na hlačkah 20.12.2007 18:25:25
|
|
|
|
curkica
|
Zdaj, vprašanje je, zakaj ti je predpisala zdravnica dabroston? Meni ga je G predpisal, da sem dobila M, drugače pa naj bi bil tudi progesteron ali kaj že (saj so že dosti pisale o tem po forumih), G nekaterim predpisujejo dabroston v nosečnosti, ker imajo krvave izcedke in tudi je nenevaren za plod, zato ga večkrat jejo nosečkam na začetku nosečnosti. (Mogoče nisem čisto vse prav napisala, vsaj dobesedno ne no, ampak približno). V tvojem primeru pa kot razumem nosečnosti ni, zato ti je dabroston verjetno dala, da tu spodbudi menstruacijo. Zdaj, zakaj rjav izcedek? Lahko, da je ravno že čas, ko bi mogla tvoja M naravno prit, če pa ne, pa mislim, da ni to nič takega. Z vsakim dnem jemanja tablet, se ti bo izcedek manjšal. Ti samo jej tablete, kot ti je G predpisala, in ko jo dobiš, pokliči v ambulanto, da te naroči za kri dat. Ne sekiraj se , kateri dan bo ali bi moral takrat bit, ti bojo že zdravniki oz. sestre vse povedale.
|
|
|
|
RE: Med dabrostonom rjav madež na hlačkah 21.12.2007 8:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jemljem dabroston, da sploh dobim M. Sedaj ga jemljem že 4 ciklus, na pa ne delava. Čisto vsak dan imam rjav, bel, rumen izcedek. Skratka groza. Da se mi na cesti kaj naredi, bodo v bolnici rekli, da si nisem zamenjala sp. hlačk že 14 dni. Obup. Zakaj je tako, pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Med dabrostonom rjav madež na hlačkah 21.12.2007 9:41:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem imela enake težave z Dabrestonom in je trajalo dokler ga nisem nehala jemat, moja G mi ni nikoli povedala zakaj je tako ( mislim da je premalo ali preveč hormonov podobno kot pri KT). Ko ga boste nehale jemat bo rjav izcedek minil... LP!
|
|
|
|
RE: Med dabrostonom rjav madež na hlačkah 3.1.2008 12:03:32
|
|
|
|
biba77
|
Zvezdica.1, jemlji ga do konca kot ti je predpisala zdravnica v neplodnostni ambulanti. Za mano je ze kar zgodovina z Dabrostonom in vglavnem med ciklusi nisem imela izcedkov, ampak parkrat pa sem ga. Trenutno ga tudi imam, pri cemer zdaj 8. dan jemljem te tabletke (2/dan). Pri meni je bilo tako, da tisti mesec, ko sem imela izcedek, sem dobila M takoj naslednji dan po prenehanju jemanja tabletk. Ko pa nisem imela izcedka med jemanjem tabletk, pa je M prisla sele 2-3 dni kasneje. Mogoce je izcedek prisoten zaradi tvojih naravnih hormonov v telesu, ki jih Dabroston zdaj malo "bega"... Moje mnenje. Lp, b77
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
cepljenje pri 3 mesecihocka818lep dan vsem članom ringaraja spletne strani imam eno vprašanje zanima me ali kdo mogoče ve če otrok nima zdravstvenega zavarovanja kolikšna je cena cepljenja hvala za vaše odgovore in lep pozdrav 1 (
86%)
1 (
14%)
Število vseh glasov: 43Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!