Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Med čakanjem na.............. 15.6.2005 7:40:11
|
|
|
|
Nattka
|
Pozdravljene punce v tem sivem jutru! Imam vprašnje in sicer me zanima tole. Kako je z jemanjem zdravil (tudi takšnih za zunanjo uporabo) in z ukvarjanjem s športom:sloncek:, med tem, ko iz mececa v mesec čakate (čakamo):zmeden:, da zagledamo:modri::roza:. Saj, kot se meni zdi, je treba bit na začetku nosečnosti še posebej previden, samo kaj, ko pa ne moreš takoj vedeti, da se je prijelo. Povejte, kako je z vami, v teh primerih. Pa še tole: Punce, super ste, pa še face povrh. Kar tako naprej:kuza: Vsem nam čakajočim pa želim, da čimprej zagledamo :modri::roza: in se uvrstimo med srečke:nosecka: Lepo pozdravljene
|
|
|
|
Med čakanjem na.............. 15.6.2005 7:51:19
|
|
|
|
gaja17
|
Jaz mislim,da šport ne bi smel biti problem, seveda pa mi dobro pretiravat! Glede zdravil panimam pojma bi bilo treba kakčnega zdravnika vprašat! Lp
|
|
|
|
Med čakanjem na.............. 15.6.2005 7:57:08
|
|
|
|
kajča
|
mene tudi to zanima, ker jaz ne čakam, pa se zraven veselo športam in me tudi skrbi
|
|
|
|
Med čakanjem na.............. 15.6.2005 8:15:27
|
|
|
|
biba77
|
Sport ni problem, dokler se dobro pocutis. Ko pa si enkrat :nosecka:, pac moras paziti, da se cimmanj ukvarjas s sporti, kjer je mozen padec ali udarec..., ki bi te peljal na urgenco (rentgen). Glede zdravil: ob zdravem nacinu zivljanja (gibanje, prehrana,...) je tudi kolicina zdravil minimalna (dostikrat nicna). Pac, ce sumis, da si :nosecka:, poves zdravniku in te bo utrezno obravnaval. :miska::miska:
|
|
|
|
Med čakanjem na.............. 15.6.2005 8:29:31
|
|
|
|
bebi
|
Jaz se tudi kar pogosto rekreiram, zdaj po sploh, ko smo v toplejši polovici leta. Ful uživam :). Baje, da če se pred nosečnostjo zmerno ukvarjaš s športnimi aktivnostmi, še lažje prenašaš nosečnost. Sem tudi prebrala, da če se pred nosečnostjo ne ukvarjaš s športom, seveda sploh ni priporočljivo, da to začneš početi, ko zanosiš. Po moje pred nosečnostjo ni panike glede športnih aktivnosti. No, jaz se s tem ne obremenjujem. :rozica:
|
|
|
|
Med čakanjem na.............. 15.6.2005 9:09:31
|
|
|
|
lex
|
Kolegica je aktivno igrala odbojko do 6 meseca, tak da ni panike! mislim pa da ti telo samo pove kaj lahko in kaj ne! Glede zdravil, pa bi ti svetovala, da po pameti. Jaz sem jemala antihistaminike (za alergijo) prve tri tedne med nosečnostjo, potem pa sem jih dala vstran. Najbolje, da se posvetuješ z zdravnikom.
|
|
|
|
Med čakanjem na.............. 15.6.2005 10:17:04
|
|
|
|
jezika
|
ŽIVJO NATTKA! tudi jaz mislim da šport ne bi smel dajati slabih vtisov, nekateri ga celo priporočajo, jaz imam namreč probleme z zanositvijo, pa v tem času bi rada hujšala z tekom in mi je g rekla, da to ni ovira, vsaj do prvega pregleda, kjer ugotovijo nosečnost, to je pa pribljižno osmi teden ko greš g. pretiravat pa po mojem že nasplošno ni zdravo. vsem želim veliko uspeha in upam da bomo kmalu srečke:nosecka:
|
|
|
|
Med čakanjem na.............. 15.6.2005 17:33:17
|
|
|
|
Zmajevka
|
Jaz sem kakšno leto nazaj zmanjšala šport, posebej po ovulaciji, vendar sem si zdaj premislila in že en mesec vsak dan tečem po eno uro v hrib in dol. Kakšen dan vmes pa kolesarim, odbojka enkrat na teden pa že skoz. Sem pa tja pa bazen, pozimi sem kar redno plavala. To vse mi zelo paše in mi je žal, da nisem že prej. Zdi se mi, da to ne more imeti slabega vpliva, Pušenjak je na forumu pisal, da je oplojena celica kot drobec moke in se prilepi na sluznico, tako da gibanje naj nebi na to nič vplivalo. Po mojem kvečjemu prekrvavi, da je še boljše. Pa tudi se spomnim ene punce, ki je rekla, da je zanosila po drugem ali tretjem ET, ko je namesto priporočenega počivanja šla na hrib. LP Zmajevka
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?