lenika83
|
Za moje pojme bi morali biti tisti, ki so ves čas v stiku z ljudmi, prijazni. Pa ne mislim, da se bi morali osladno smejati in biti vsi priliznjeni, ampak samo da se kulturno obnašajo oziroma da tudi lepo povedo kaj jih moti, če jih kaj moti. Priznam, da si sploh ne predstavljam, kaj bi naredila, če bi se pri naši pediatrinji sestre tako obnašale. Se pa pri naši P tudi večkrat zgodi, da ne dvignejo telefona in sem jih kdaj že tudi 2 uri klicala. Pa tudi sem kdaj že šla tja brez, da bi se naročila, ker pač niso dvignile telefona. Ampak se mi pa vseeno ni še nikoli zgodilo, da bi me grdo gledale ali se kakorkoli jezile. Mi je pa povsem jasno, da imajo naročene paciente, pa tudi to da imajo ti prednost pred nenaročenimi, ampak sem prepričana, da si puščajo tudi "luknje" za nenaročene, tako da... Se mi je pa tudi že zgodilo, da sem poklicala, če imajo zelo gnečo in če lahko pripeljem hčerko pokazat, pa mi je rekla, da je prazna čakalnica, čez pol ure je bila pa že nabito polna. Pa ni ona kriva tega, samo sem bila jezna nase, da sem sploh čakala doma, če bi lahko že opravila tam, namesto da sem potem eno uro čakala. Bistvo je v tem, da sploh ni pomembno kaj se je zgodilo oziroma zakaj nisi prej poklicala,... Sestra bi morala biti vsaj kulturna, če že ne prijazna.
|