|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Me zanima, če bom mela jajca ...
31.8.2007 20:27:11   
Anonimen
…me zanima, če bom mela jajca prisnit gumb 'potrdi'user posted image
No kokrkoli, stvar je nekako taka:
Ko sem prišla v to službo mi je blo fajn in super in sploh in oh in sploh sodelavci. Da plača ni bila bohvekaj pa tud ni blo tolk pomembno, samo da smo se imeli radi. In kolektiv je res super. Nič fovšije, zavisti, hinavščine, podtalnih igric v bistvu je dost smeha, zafrkancije in sploh in oh fajn počutja. Dokler... nisva postala s sodelavcem najboljši material za hece. Sej je blo logično - oba samska in v tapravih letih. Pa jest sem tudi marsiktero stvar na hec obrnila. Na svoj račun in na njegov račun.

In potem je prišla jesen. Jst k sem za pecanje tolk leva, da se še danes čudim, da sem sploh dojela, da tip hoče bit moj fant (govorim o bivšem možu). In seveda mi tud na kraj pameti ni padlo, da mogoče hoče tudi On navezat tesnejše stike. Sprehod okol Blejskega jezera (ko sva šla kao službeno na Bled - oba, čeprav bi sama čist dost dobro opravila) itd... in meni ni potegnnilo - spljoh. In heci in 'zafrkancije', ki so se v pisarni na ta račun razvile. In včasih niso bile prav prijazne, niti najmanj. Ker sem se pa v času bivanja po dijaških in študentskih domovih naučila, da je bolje, da se včasih norca iz sebe delaš, kakor da zanikaš (ker daš sam poleta takim 'zafrkancijam') sem se nemalokrat ponorčevala tud na svoj račun.

In potem sem se nekega lepega dne zavedla, da mi je v bistvu všeč. Da je čist fejst poba, čeprav ma tud svoje 'žute minute'. In pol se je začelo. Včasih sem imela občutek kukr da sva poročena. Besedni dvoboji vredni dolgoletnih zakoncev. In folk tudi ni slep, pa je šla vsesplošna zafrkancija dalje.
In najbolj žalostno je bilo to, da so te 'zafrkancije', načeloma čist nedolžne, zamorile še tisto kar bi se še lepega lahko razvilo iz kao 'simpatije'. Da ne bo še več besed – pet korakov nazaj.

In nekega dne sem se zavedla, da moram it. Ne vem zakaj sem dobila občutek, da bo bolje, če grem.

Potem pa se je zgodilo, da je nova služba najdla mene. In seveda nisem rekla ne. Prva misel je sicer bila: 'za ljubi mir; za naju'. Pa tudi plača ni ravno zanemarljiv razlog za menjavo.

In kaj me muči.
No, lahko bi se reklo pojdi in imej vse. Ampak to ni mogoče. Če grem grem za vedno in enostavno se ne bova več videla. Ok, če sva si usojena se bova našla - ja valjda. On me ne bo iskal (že zarad sodelavcev ne) in jaz ne bom tiščala vanj. Ko grem, grem za vedno. Pa tako rada bi ostala.
In, in oditi ni lahko, ne ponovno. Zdi se mi, da samo odhajam, da vedno zapuščam za sabo tiste, ki jih imam rada. Da vedno prinesem več veselja tistemu, ki ga imam res rada, s svojim odhodom. In to je žalostno, zelo žalostno. Sploh zato, ker si nisem želela da se to zgodi, da spet začutim TISTO. Ne metuljčke na prvi pogled, ampak tisto lepo v nekom. Ko ga že spoznaš. Ko ne vidiš samo fasade, samo tisto kar vidiš na prvi in drugi uč. Ampak ko spoznaš človeka, ko ga začutiš. Ko veš kaj ga zaboli in kaj ga razveseli. Ko enostavno, brez kake večje filozofije veš kako bo reagiral na besedo, na pogled, na dotik.

In slovo? Zvedel je od drugih (če me je pa iz pisarne vrgu, ko sem hotla povedat). Reakcija? Užaljenost in razočaranje, da je toliko časa in energije in svojih živcev (predvsem zaradi zajebancije drugih) vložil vame in zdej je to vse zaman, brez veze. Trud vržen skozi okno.
In niti roke ni podal v slovo, kar vsem skupaj je rekel 'adijo' se obrnil in šel – na potovanje. Dolg žalosten pogled, ko so oči ujele in je šel.
Ko se bo vrnil pa mene ne bo več.
Tko je to, da življenje ni potica. In službe in srca se ne meša. Tko je to, simpl k pasulj.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Me zanima, če bom mela jajca ...
31.8.2007 20:35:40   
mala maja
joj Pikecuser posted image user posted image

Mogoče pa bo vse skupaj prespal in te bo poklical ko pride nazaj. Tole se bo slišalo tako izrabljeno ampak veš čudna so božja pota in verjami, da je nekje na tem svetu tudi nekdo, ki te bo imel rad user posted image user posted image user posted image

res pa je da je s sodelavcem najbolje imeti čimanj. Preverjenot tudi iz moje strani. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.8.2007 20:40:23   
srki
Vidiš, pa si imela jajcauser posted image . Malo heca mora bit, drugače pa, kaj naj ti rečem, drži se. Tvoj post me je tako ganil, še posebej zato, ker se ti na teh partnerskih odnosih ne oglašaš tako pogosto, še posebej zato, ker imam neki občutek, da ti je o tem težko govorit, zato verjeto tudi tak naslov.

Skratka, jaz ti želim vse lepo, da se ne bi preveč žalostila. Ja, prav imaš, življenej ni potica.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.8.2007 20:45:34   
Gina
Meni nekaj ni jasno, a ni potem, ko greš v drugo službo mnogo lažje navezati stik z "bivšim" sodelavcem? Ni motečih službenih elementov v obliki čudaških ljudi, zaradi katerih je vedno vse na ravni zajebancije. Daj no mir, če tako čutiš, ga pokliči. Pa ne v službo, na mobi, ko se vrne s poti. Povej mu, da ti je žal, ker se nista mogla posloviti, da ti je žal, ker ga boš pogrešala, da ti je bilo tako hudo, da si se mu bala povedat....iskrenost vedno obrodi najboljše sadove....in ga povabi na kavo. Potem boš pa videla. mogoče te še on povabi kdaj. Če te ne bo, itak ni bil tisti, če te pa bo, pa samo toliko boljše. Zgubiti nimaš kaj, a ne. Ne puščaj reči nekje na sredini, vse življenje ti bo žal.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.8.2007 20:48:08   
ZARA
Joj, pikec0, ti imaš pa strašno smolo zadnja leta. Zdaj pride nova služba in novi izzivi (sodelavci) ...Vem pa, da je težko spet navezat se na nekoga novega.

Ampak njegova reakcija je pa tudi malo čudna user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.8.2007 20:49:35   
urška76
Pikec sej imaš njegov meil, sigurno. Kaj pa če bi njemu to napisala. Sej košta te ne nič. Če se ne bosta več videla je itak vseeno, sam nikoli si ne boš morala očitat, da pa nisi poskusila.
En velik user posted image  zate pa pravilno se odloči, kakor koli se boš že.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.8.2007 20:52:18   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Meni nekaj ni jasno, a ni potem, ko greš v drugo službo mnogo lažje navezati stik z "bivšim" sodelavcem? Ni motečih službenih elementov v obliki čudaških ljudi, zaradi katerih je vedno vse na ravni zajebancije. Daj no mir, če tako čutiš, ga pokliči. Pa ne v službo, na mobi, ko se vrne s poti. Povej mu, da ti je žal, ker se nista mogla posloviti, da ti je žal, ker ga boš pogrešala, da ti je bilo tako hudo, da si se mu bala povedat....iskrenost vedno obrodi najboljše sadove....in ga povabi na kavo. Potem boš pa videla. mogoče te še on povabi kdaj. Če te ne bo, itak ni bil tisti, če te pa bo, pa samo toliko boljše. Zgubiti nimaš kaj, a ne. Ne puščaj reči nekje na sredini, vse življenje ti bo žal.

user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.8.2007 20:55:16   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Vidiš, meni pa njegova reakcija ni čudna...Ta človek te je vzljubil, se nate "navezal" na nek način in ti najbrž tudi zaupal-drugače kot ostali sodelavci...Torej je to pričakoval tudi s tvoje strani-upravičeno ali ne. Ker pa je  izvede, da odhajašl od drugih....no, ja....je bil vsaj užaljen, če že ne jezen... Najbrž je pričakoval, da mu boš kot prvemu zaupala-glede na vajin odnos. Zato me njegova reakcija ne čudi. Prizadela si ga. Vsaj prizadela, če ne kaj več.

V tem času, ko ga ne bo, si razčisti, kaj bi ti rada(v zvezi z njim). Glede na to pa potem urgiraj.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.8.2007 20:59:02   
smrka
Piki nevem zakaj si zalostna. Prvo kot prvo sem vesela da te je nasla nova sluzba in da bos imela vecjo placo, saj si jo zasluzis, ker mam obcutek da si delovna in pametna osebnost. Za tega gospodica s katerim sta gradila odnos v bistvu samo na sali in zafrkanciji in v bistvu sta se preko tega tudi do dobra spoznala in prisla do te tocke da se bosta pogresala. Njegova reakcija mi je cudaska. Mogoce te bo pogresal, tako kot ga ti zdaj, mogoce ga je bilo sram pred drugimi te pogledat v oci in ti reci par besed.

Ce je pravi moski (tvojo telefonsko zihr ma) te bo poklical privat in se bosta se gdaj dobila. Ce te nebo poklical potem ze mora biti tako. Ce on cuti zdaj tako kot ti, bi te poklical vsaj da ti cestita za novo sluzbo, saj sta bila dobra prijatelja in sodelavca. Lahko se mu pa tudi ti oglasis in ga povprasas zakaj je tako odreagiral, zakaj ti ni mogel reci kake lepe besede, ali mogoce cuti kaj vec do tebe kot samo prijateljstvo? Mogoce nebi bilo neumno ce bi ga poklicala in ga povprasala po tem. Ali pa cakaj da se ti on oglasi...

user posted image

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.8.2007 21:04:09   
Anonimen
Se strinjam z Gino. Ne se it otročarij, pokliči ga. Kaj pa veš, kaj lahko zamudiš, če ga ne.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
31.8.2007 21:17:53   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Se strinjam z Gino. Ne se it otročarij, pokliči ga. Kaj pa veš, kaj lahko zamudiš, če ga ne.

Se pa moram kar pod to podpisati.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.8.2007 21:18:48   
Anonimen
ja pikec res ne vem kaj si lajf tolk kompliciraš. na tvojem mestu bi mu pač napisala meil in mu kratko malo izlila čustva nekak tko k si jih zdele nam. izgubit nimaš kaj, če bo pa zagrabu pa lahko marskiaj pridobiš. lahko celo da bo bral maile med potovanjem :) in dobiš odgovor že prej. al pač ne veš da si tuki zključla svojo zgodbo in greš pač dalje, če pa bo reku ja pa hit kufre spakirat pa za njim na potovanje :P

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
31.8.2007 21:22:52   
Anonimen
No sej v končni fazi sva se pomenla.
Sem mu šla vseeno povedat, da grem. Ampak je prej že zvedu od šefice, ki kar ni mogla verjet, da on ni vedu za moj odhod. In vedu bi prvi, če me dan prej ne bi vrgu iz pisarne.

Da  pa je užaljen in razočaran jst čist razumem in mu niti najmanj ne zamerim. Ker sva res dost dala skozi da sva na koncu zgradila en normalen odnos. Me je 'vzgajal' in 'vzgojil' za delat skupi. Pa nisem jst lih človk, ki bi se pustil pretirano vzgajati.
Pa sva mela tud že take zlo osebne debate in je sam priznal, da se je z mano dost bolj ukvarjal kukr z drugimi. oz. da se z drugimi sploh ni. 'Ukvarjal' je mišljeno s tem kakšna sem, kako čustvujem, kaj me je naredilo tako kot sem. In tip me je pogruntal. Popolnoma. Niti bivši me ni tako dojemal, kukr me je vidu on. In to je tud povedal.
Kukr je povedal to, da to, da ga s tira spravljam s svojimi pripombami in vedenjem do njega (bilo je obojestransko in čist nedolžno, ker je na obrate uspešno spravljal tud on mene) je njegov problem, ne moj.
In pol sva se nekako unesla in začela funkionirat zelo... ne vem kako naj rečem - harmonično in utečeno. Zato razumem njegovo užaljenost.
Ampak po tistem zelo osebnem pogovoru sem vedla da moram it. Če kaj, je to edina rešitev.

In v ponedeljek je ugotovil, da sva zlo dobra naveza strokovno, kot tim. Da sva začela res dobro funkcionirat. Kar je res. K delo je blo res...sej ne vem kaj naj rečem. Dobro. In v četrtek sem dala odpoved. Normalno, da je bil šok.

Ampak, da mi pa niti adijo ni reku, tko na štir oči, ko sva bla sama. Ma ne vem no. Sej mi je zaželel uspeh v novi službi, da ve da bom uspešna, da se bom znala postavit na noge, da taka sem. Ampak tistega zadnjega 'adijo' pa ni bilo.

In še to je res, da je ves čas, kar sva delala skupaj držal striktno odnos - služba. Res da sva šla včasih službeno skupaj kam, ampak kaj drugega pa ne več. Še ko sem predlagala, da se dobiva po službi na kavi, da je meni težko o osebnih stvareh govorit v pisarni, je reku ne - al tuki al nikjer. No sej je normalno, prednost domačega terena, pač.

Tko da, na vrsti je on. Jst sem svoj del nardila. Sodelavca nisva več in on to ve. No, vsaj cel mesec ma cajt za razmišljat.
Me pa zanima kaj naj pričakujem  potem.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
31.8.2007 21:26:38   
Raho
A ni to tako enostavno za razumet: Jezen in užaljen je, ker mu nisi povedala. Zato pa tudi taka reakcija. Popravite me, če se motim, ampak zdi se mi, da ga je vžgal sindrom razočaranega dečka.user posted image

Zato pa, draga moja Piko - telefon v roke in ga pokiči - čisto izi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.8.2007 21:29:21   
arielca
Imam občutek, da ni bil sposoben rečt adijo. Ali pa ni hotel. In konec koncev, v stresnih in nenadnih situacijah lahko ljudje čudno reagiramo. Daj času čas. Predvsem pa bodi iskrena in se pogovori z njim, ker mu očitno ni vseeno...

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.8.2007 21:41:48   
jooly
Ampak tistega zadnjega 'adijo' pa ni bilo

Ker ga očitno noče. Dejstvo je, da ga je stvar prizadela, kar mu ne moreš in nimaš pravice očitat. In "zadnji adijo" ni nekaj lepega, ampak je "zadnji adijo". Torej. Še vedno računa nate. Go for it user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.8.2007 23:08:57   
smrka
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Še ko sem predlagala, da se dobiva po službi na kavi, da je meni težko o osebnih stvareh govorit v pisarni, je reku ne - al tuki al nikjer. No sej je normalno, prednost domačega terena, pač.

Tko da, na vrsti je on. Jst sem svoj del nardila. Sodelavca nisva več in on to ve. No, vsaj cel mesec ma cajt za razmišljat.

Kaj pa ce si si ti vajine pogovore razlagala malo drugace in ne tako kot si je vse to on predstavljal..... Ce bi on gojil vecja custva od prijateljstva do tebe, mislim da nebi rekel NE - ko si ga povabila ven na kavo. A ni mal cuden... a si dobro premislila njega samega? Mogoce se skupaj ujemata samo poslovno, mogoce v privat zivljenju nebi izpolnil tvojih pricakovanj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.9.2007 1:14:14   
piščanc
mah ne vem. tudi ti si se do njega vedla precej poslovno, a ne. in ko sta se ravno ujela, ti greš. brez pojasnila. v bistvu si se ti še slabše vedla kot on. daj poizkusi zamenjati vlogi, da ti ostaneš in on gre. pa boš videla kako se je počutil. a bi rekla adijo? a bi s poizkusila skriti v množico, razočarana in osramočena. pa povedala bi mu tudi lahko večkrat kot samo takrat ko te je vrgel iz pisarne.

mogoče pa zdaj on enako kot ti, tud ne ve kaj si ti mislila. če ne drugega mu pošlji vsaj mail s pojasnitvijo. al pa vsaj link do posta?

čeprav mi ni jasno, kako da tako hitro pobegneš?

iz malega zraste veliko

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.9.2007 6:44:12   
dory
[

[/quote]

ok menjava sluzbe ze sama po sebi pusti nek vtis..brez tega zal ne gre...men je bol v oci skocila njegova reakcija...mislim, tak dolg nos in razocaranje in brez slovesa?? zej al si bla tak ogromen potencial v firmi,da bi se velik doprinesla, al pa je pobič res zacel nekaj cutit do tebe...sej ves tipi ne znajo odreagirat in se,ko so prisotna custva vcas obnasajo se slabs k kak mejhen fantk....ne vem, na tvojem mestu bi vseen pustila casu cas, pri bivsih sodelavcih pa glih tko mal potipala kaj in kako....al pa bi se mal mejlala...ja to je se najbol enostavno :)

matr jst sem pa zadnc zagledala ljubezen in faxa....tam k delam....o shit...sva se samo gledala in se pomoje spominjala za nazaj..sej nama itak ni blo usojen...bla sva zalublena en v drugza,skup pa nisva mogla bit......in nc....jest spet ne bom nc nardila..on tud ne...in tako gre zivljenej naprej :)))

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.9.2007 9:24:32   
daddy
   Priznam da imam tud jaz malo težav z razumevanjem tegale .... v prvem postu sicer napišeš, da govoriš o "bivšem možu seveda", ampak potem vse izzveni tako, da ta osebek ( simpatija, sodelavec ... ) nekako ne more biti tvoj bivši mož, prej potencialni bodoči .....
  Kakorkoli, menjava delovnega mesta se tudi meni zdi za tesnejšo zvezo prej prednost kot ovira. Če kaj globljega čutita drug do drugega, bo sedaj še manj ovir. Odpade vsa zafrkancija na delovnem mestu, Slovenija pa je dost majhna, da razdalja ne more predstavljat nobene resne ovire za ljubezen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.9.2007 10:18:07   
Kinokija
Jaz pa menim, da si si ustvarila malo utvar, da si si vajino sodelovanje zamišljala kot nekaj več in da si v bistvu med vrsticami vajine "kukr" poglobljene službene veze videla nekaj, kar pravzaprav ne obstaja. Ej, model je imel dost časa, da napade, če bi hotu, bi že. Ti pa tud mrdaš.

BTW Menjava služb ni noben vzrok, da te mine zaljubljnesot, ali pač?

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.9.2007 17:50:01   
Anonimen

Ne, ti si na vrsti user posted image .

Ti mu nisi povedala, da odhajaš, kar bi bilo prav s s profesionalnega vidika, če sta skupaj delala kot tim, z osebnega pa itak.

Po moje si zaljubljena kot najstnica. Najbrž bo še nekaj iz tega user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
1.9.2007 17:58:05   
srki
Po mojem pa on tistega adijo ni rekel zgolj iz užaljenosti, ker mu nisi povedala ti, da odhajaš, čeprav si imela namen, ampak je zaradi drugih firbcev izvedel na tak način, kot je.

In zakaj bi čakala, da je zdaj on na vrsti? Če hočeš imeti razjasnjen tale odnos, ga kar kontaktiraj in mu povej, kaj te muči. Če te pozna, kot si napisala, bo že razumel. Naj se izjasni, ali mu je kaj do tebe, ali mu ni. Škoda si je glavo belit s tem, kaj sedaj misli, .....

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.9.2007 22:43:35   
Anonimen
Ampak ko spoznaš človeka, ko ga začutiš. Ko veš kaj ga zaboli in kaj ga razveseli. Ko enostavno, brez kake večje filozofije veš kako bo reagiral na besedo, na pogled, na dotik.

Tole si res tko zlo dobro napisala.. da sem si ze nekajkrat prebral.. sam nism pac nic komentiral..
Ni kej komentirat.. lahko te sam mal stisne.. ce cutis podobno.. al pa isto..

In niti roke ni podal v slovo, kar vsem skupaj je rekel 'adijo' se obrnil in šel – na potovanje. Dolg žalosten pogled, ko so oči ujele in je šel.
Ko se bo vrnil pa mene ne bo več.

A si pricakovala, da ti bo podal roko v slovo.. te objel.. in rekel.. adijo? To je cist nemogoce.. Ce te ima rad.. je to nemogoce.. To rabis toliko moci.. da je moski pac ne premoremo..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
6.9.2007 1:37:59   
Magi*
piki, piki, piki!!! definitivno ne rabi bit konec, prej začetek. pa saj se nisi odselila na Kitajsko. spremenilo se ni nič, razen da ne rabiš mešat službe in družbe.

pokliči ga, povabi ga na tortico, pošlji mu svoj nov emajl in mu napiši, da v novi službi pogrešaš samo eno - pogovore z njim. kje pa piše, da se moramo it "najstniškega bontona zaljubljencev". bodi lovka, ne čakaj, da ti "plen pade pečen na krožnik" user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?