Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Me je v MB postregel D. Murko?! 6.1.2009 13:19:21
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ja a ne bi frisa prepoznala?
|
|
|
|
RE: Me je v MB postregel D. Murko?! 6.1.2009 13:24:07
|
|
|
|
HuAnita
|
Kerensa, tisti dan smo se selili, bila sem izmučena, pa potem tekanje z 2 otrokoma po MB, pa tema je že bila, pa itak Murkota ne poznam toliko, da bi bila ziher za faco. Zato pa sprašujem...
|
|
|
|
RE: Me je v MB postregel D. Murko?! 6.1.2009 13:24:35
|
|
|
|
galea
|
Ja dela tam! če želiš preživeti, je potrebno narediti tudi še kaj drugega, ne samo prodajat svoje trače!
|
|
|
|
RE: Me je v MB postregel D. Murko?! 6.1.2009 13:28:39
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Jaz sem ga tud v MB vidla, nekje kot kelnarja, nevem če ne tam, kjer ti opisuješ. Pa se mi ni zdel neki ostudnež, .... prav prijeten je... Ne vem, kaj mate eni tolk proti njemu, pa ga žalite na vsakem koraku, kjer je možno..
|
|
RE: Me je v MB postregel D. Murko?! 6.1.2009 13:32:15
|
|
|
|
oka
|
Ne vem, kaj mate eni tolk proti njemu, pa ga žalite na vsakem koraku, kjer je možno.. Zato, ker se sam ponuja tam kjer je možno (še na RR) in to na zelo neapetitlih način in zato, ker smo pač Slovenci.
|
|
|
|
RE: Me je v MB postregel D. Murko?! 6.1.2009 13:36:45
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: galea Ja dela tam! če želiš preživeti, je potrebno narediti tudi še kaj drugega, ne samo prodajat svoje trače! Torej je res. Moram rečt, da me je dečko presenetil, pozitivno seveda. Seveda kot natakar, da ne bo pomote. Akademije in drugih nebuloz mu ne odpustim kar tako
|
|
|
|
RE: Me je v MB postregel D. Murko?! 6.1.2009 16:47:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je pa cote računala njegova žena v C&A
|
|
|
|
RE: Me je v MB postregel D. Murko?! 6.1.2009 17:43:24
|
|
|
|
lelaval
|
Bom mogla it tja na pijačo ali pa kar jest, da ga končno osebno spoznam
|
|
RE: Me je v MB postregel D. Murko?! 6.1.2009 22:47:27
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Kerensa, tisti dan smo se selili, bila sem izmučena, ... HuAnita, kaj vi ste se v MB preselili ali samo selili?
|
|
RE: Me je v MB postregel D. Murko?! 6.1.2009 23:12:13
|
|
|
|
Zamima
|
jap, imaš prav, sicer sem mislila, da ne dela več tam, ampak sem ga že en čas nazaj tud jaz tam videla.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?