|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Me je užalil
19.10.2006 13:04:10   
janapan
joj po mojem delajo hormoni do sto ampak včeraj me je moj ful užalil. Noseča sem 7 tednov in zadnje dva dni so se mi začele slabosti...saj ni tako hudo ampak taka sem kot cunja, včasih me še kaj sem pa tja špikne in ko pridem domov si vzamem mal počitka...in včeraj je prišel domov in me našel na kavču,..in sem mu mal pojamrala da mi malo dela slabo in to (za nosečnost ve samo on) in da bom potem pospravla ...pa je zavil z očmi in mi zabrusu...ja ja saj razumem tebe itak že pet let skozi nekaj špika....!!! what....nesramnež nemarni...res da nisem miss cunja in metla...ampak nisem si predstavljala da mi bo dal tako podporo v nosečnosti....ma saj vem da nisem bolana...ampak user posted image  sva nardila oba in če moram jaz trpet vse božje slabosti pa naj tud on kakšno potrpi al pa kaj pospravi....grrrr
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Me je užalil
19.10.2006 13:07:43   
Taula
Ne sekiraj se. Če ga moti kaj naj pa vzame metlo v roke in pospravi.
Pa mogoče je imel slab dan pa je nate jezo stresel, ni se vredno obremenjevati. Ti lepo uživaj v user posted image in počivaj kot ti paše.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2006 13:08:03   
Zahi
pretiravaš.. lahko so tudi hormoni.. samo zaradi take izjave ne delaj cirkusa..

mogoče je pa tudi on mel slab dan.. pa je malo "pokomentiral" user posted image user posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2006 13:08:12   
Anonimen
Hm...
Ja če hoče met vse svetleče in bleščeče nej pa pospravi ne?!

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2006 13:11:49   
tulip
user posted image  Ne se jezit, nima pomena.
Vsak ima slab dan, in ti na kavču si bila kot nastavljena da se je vate obregnil!!user posted image user posted image user posted image
Vprašaj ga raje, če ti je prinesel tortico!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2006 13:14:24   
nataša k
Hm, če bi meni to rekel, se ne bi dobro končalo user posted image . Oziroma, mi je že to rekel, pa se ni dobro končalo.Ssem pa en teden res vse pustila. Bomo videli, koga je kako dolgo špikalo user posted image . No, parkrat mi je še rekel, pa me je vedno 'špikalo', zdaj pa že on tudi pospravi, pa pomije, pa perilo obesi... Sem mu rekla, da mu ne bo krona z glave padla, če bo tudi on kaj premaknil po hiši. In glej ga, zlomka! Res mu ni user posted image user posted image

http://malileon.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2006 13:16:08   
Magi*
1. kje pa piše, da moraš biti miss cunja in metla. lahko je on mister cunja in metla.

2. nosečnost resda ni bolezen, če ti je pa slabo, je pa lahko bolezni še kako podobno.

3. moški nikoli ne bodo imeli pojma kako je to, ko te vsak mesec zaj.... hormoni in potem se vse to za 9. m na glavo obrne, pa potem spet...

4. pod vplivom vseh teh hormonov me ponavadi preveč burno odreagiramo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2006 13:30:25   
TONČI.
Sej je mene včasih tud kaj bolel in me je hecal s tisto pesmijo od Adija Smolarja, 20 ljubic..............14 najsto vse boli in zmeri je slabo.........
Se sploh ne uziram na to. Ko sem pa pristala v bolnici, je pa joku zraven. Tko da imaš dva ušesa. En za poslušat in drugi za ven dat traparije.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2006 13:37:13   
ElaM
Sočustvujem s tabo, da ti slabi, ker to pa je res ena huda svinjarija v nosečnosti, porod je napram temu mačji kašelj.user posted image
Razloži temu tvojmu gospodu, da si noseča, da ti divjajo hormoni, rabiš počitek in, da če ga moti umazanija, ve kje je metla in se naj loti odprave problema. Simpl k pasulj.

:)

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2006 14:04:29   
kalbo
No temu bi pa jest dal tako brco v rit, da mu niti kirurgi nebi več ven čevlja dobil.user posted image  Kaj se pa to prav GRRRR

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2006 14:07:01   
tanikaa
Men se bi zdelo škoda čevlja user posted image

Sicer pa prisežem na svoji desni roki , da sem kar čakala, da se bo pojavil Kalbo s tako ali podobno izvajo.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2006 14:18:31   
zrak
ti si kar vzami počitek.. popolnoma te razumem sem v 5 t, in pridem domov kot cunja.. Jaz ga že mailu iz službe obvestim, da kako sem utrujena in da danes ne bom imela moči za skuhat kosilo.. in da ne vidim ure da grem na kavč in seveda da mi dela družbo.. user posted image user posted image , tako se skupaj vrževa na kavč in po počitku tudi skupaj pospraviva... Ker ne da se mi da jaz počivam on pa pospravlja, ker pol me sam sprašuje, kam dam to, kako to naredim...in pol ne morem počivat v miru.. najbolje skupni počitek in pol akcija.. in ti moram povedat da ****cionira.. probaj

user posted image user posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.10.2006 14:21:11   
kalbo
Ma jest dam pa za sesut tazga vse čevlje, kar jih premorem. Madona. Noseča ženska je svetinja. Nosečo žensko je treba pedenat, če ne drugega pa vsaj spoštovat!!!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.10.2006 14:22:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Ma jest dam pa za sesut tazga vse čevlje, kar jih premorem. Madona. Noseča ženska je svetinja. Nosečo žensko je treba pedenat, če ne drugega pa vsaj spoštovat!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
19.10.2006 14:42:03   
Klarissa
lepo kalbo;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.10.2006 14:44:36   
nataša k
Srečna tvoja user posted image , da te je našla in ujela.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.10.2006 14:45:44   
Taula

Upam da bo moj tak ko zanosim. Če ne ti ga pa pošljem v šolanjeuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.10.2006 14:46:42   
tanikaa
Hja, kaj moremo. Smo prepozne. user posted image  Je pač prva vedela, da obožuje metanje snega izpred bajte in pa garažo polno orodja. user posted image

Joj, upam da moj tega ne bere. user posted image  Bo ogenj v strehi user posted image

(odgovor članu nataša k)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.10.2006 14:48:32   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: nataša k

Srečna tvoja user posted image , da te je našla in ujela.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne bit prehitro navdušena...tud jest iščem trenirko po bajti, pa sem omaro sam naredil user posted image

(odgovor članu nataša k)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.10.2006 14:51:29   
tanikaa
Potem pa hitro v BTC po še eno trenirko user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.10.2006 14:51:37   
nataša k
Ej, če bi me tak občudoval, pa pedenal, bi ti že jaz trenirko iskala. Ni blema. user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.10.2006 14:55:26   
taras1
Janapan ti se kar uleži, ker bo user posted image na svet prišel boš še kako pogrešala svoj kavč.
Tkvoj ga je pa treba user posted image . Mene je moj tako cartal da sem misla nosečnost podaljšat vsaj še kak mesec.user posted image user posted image user posted image
Ti kar uživaj!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.10.2006 20:57:23   
lelaval
Ja če hoče met vse svetleče in bleščeče nej pa pospravi ne?!

Se podpišem

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.10.2006 7:19:38   
Anonimen
Oba packata, oba pospravljajata. Enkrat eden, enkrat drug, najboljše je pa če skupaj pospravljata - hitro je vse pospravljeno, potem je pa mir.

Ni prav, kar ti je rekel. Mislim, da si bila samo "ventil" za slab dan... Sicer pa, če ga kaj moti, naj se zadeve loti sam - prej kot slej bo itak moral prevzet levji delež gospodinjskih del, tako da naj kar začne trenirat, da bo dobil kondicijouser posted image .

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......