Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mešanje dveh različnih Aptamilov 18.10.2007 16:29:53
|
|
|
|
bonci
|
Nama so v trgovini oziroma na sedežu podjetja Kolinska v LJ priporočili mešanje Aptamil Prematila (hčerkica je na robu nedonošenosti) in pa Aptamil AR1. Hčerki dajeva Prematil, fantu pa mešava 2 merici AR in 1 merico Prematila. Zaenkrat deluje.
|
|
|
|
RE: Mešanje dveh različnih Aptamilov 18.10.2007 16:33:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem Aptamil 1 in Aptamil Comfort v razmerju 1 : 1 mešala do otrokovega ... ma ne vem, skoraj do enega leta, se mi zdi. In to razvno iz tega razloga, ki ga ti navajaš. Sem bila pa na to opozorjena že prej, da če bom iz Aptamila 1, ki ga je zapiral, prešaltala popolnoma na Comformil (takrat se je tako reklo), da bo to tako, driska in krči. Zato se kar takoj potem prešla na mešanico. Moraš pa potem tako delati vedno, ne samo, ko je že enkrat zaprt.
|
|
|
|
RE: Mešanje dveh različnih Aptamilov 18.10.2007 21:21:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pri hčerki mešala aptamil 1 in aptamil AR nekaj časa. Probaj, pa boš videla, če mu paše.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.10.2007 22:46:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.10.2007 22:49:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?