Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mešančka rešenčka Rex in Javor 28.12.2006 23:04:55
|
|
|
|
Shania
|
Moje ime je Rex. Star sem 3 leta in sem mešanec z novofundlancem. Prejšnji lastnik me je pripeljal na kliniko na evtanazijo, vendar ljudje pri katerih sem zdaj tega niso dopustili in so me začasno odpeljali k sebi. Zdaj pri njih čakam na stalni dom. Zelo rad se vozim z avtom, nisem zahteven kuža, živim v sožitju z mucki in izjemno se navežem na ljudi. Tukaj imam okoli glave še "trobento", ker sem imel manjše vnetje na zunanjem delu ušesa sicer pa sem redno cepljen in zdrav fant. Sem priden in izjemno razvajen )) Več o meni vesta Žiga 031 246 091 ali Jagoda 031 615 315 Ime mi je Javor (mimogrede- slišal sem, da javorji v SLoveniji izumirajo) in sem prekrasen mešanček med rotweilerjem in nemškim ovčarjem. Štejem 1 pomlad, 1 poletje in eno jesen - tam okoli 8 mesecev . Sem čipiran in cepljen. Ker me je dosedanji lastnik zapiral v temno klet bom potreboval res dobro človekšo dušo, ki mi bo dala čas, da se navadim svetlobe, cvetlic in ptičjega petja. Drugače pa sem zdrav, radoveden in precej pogumen. Če bi delil z menoj svoje življenje pokliči Zlatko na 041 263 286
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?