Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mb pediatrija,2.nadstropje/soba 3 10.5.2008 20:00:23
|
|
|
|
neisha80
|
Upam,da me moderatorji ne bodo brisali,ker na tem mestu pozivam mojo cimro s pediatrije,da se mi javi na zs,v naglici sem pozabila pustit cifro,bi si pa zelo želela,da gremo kdaj na pijačo,ker si res fejst punca.Vem,da si na RR,zato upam,da boš prebrala.Pa če napišem,Sanja-Neža,pa okno pokvarjeno mislim,da veš ,kdo sem.. lp
|
|
|
|
RE: Mb pediatrija,2.nadstropje/soba 3 10.5.2008 22:02:52
|
|
|
|
Maleal
|
Kaj pa če bi poklicala na pediatrijo in vprašala sestre za ime in priimek cimre in če veš kje je doma jo poiščeš v imeniku,tako sem jaz svojo našla.
|
|
RE: Mb pediatrija,2.nadstropje/soba 3 10.5.2008 22:16:00
|
|
|
|
neisha80
|
Bom to naredila,če se mi tu gor ne bo javila..hvala za idejo
|
|
|
|
RE: Mb pediatrija,2.nadstropje/soba 3 11.5.2008 19:34:45
|
|
|
|
neisha80
|
|
|
|
|
RE: Mb pediatrija,2.nadstropje/soba 3 12.5.2008 12:05:49
|
|
|
|
neisha80
|
Moje cimre ni,torej bo treba res poklicat na pediatrijo...
|
|
|
|
RE: Mb pediatrija,2.nadstropje/soba 3 16.5.2008 19:20:05
|
|
|
|
neisha80
|
Ni moje cimre,v bolnici pa nočejo dat podatkov.banda
|
|
|
|
RE: Mb pediatrija,2.nadstropje/soba 3 16.5.2008 20:56:30
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Sem si kar mislila, da ti ne bodo dali podatkov. Varovanje osebnih podatkov pač in je treba razumet. Morda pa jih poprosiš, če jo oni v tvojem imenu pokličejo in ji dajo tvojo tel. št. Upam, da ti uspe.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?