|
Maya Maya, leva šlapa zastonj, haha 27.6.2008 11:23:32
|
|
|
|
Jančika_
|
Da ne bodo še vas nasračkali . Včeraj smo v nabiralnik dobili levo šlapo Maya Maya (pač japonka ko japonka, gumijast podplat in tekstilna zanka, absolutno nikakršen oblikovalski dosežek). Kao neka huda akcija - če šlapo prineseš v njihovo trgovino, dobiš še desno za samo 6,90€, v redni prodaji bo par stal 19,70€. Na letaku poleg tega piše, da lahko šlapo, če je nočeš imeti, zamenjaš za čutaro ali koristiš popust v višini 6,90€ pri nakupu kateregakoli izdelka. Ker po japonkah pri nas doma ni povpraševanja in ker sem šla danes ravno mimo te štacune, nesem zadevo tja in hočem zamenjat za čutaro, ker pač niso imeli nobene švic majice, ki sem jo hotela nabavit in koristit dobropis 6,90€. Dam ženski šlapo, ona meni čutaro, hočem it, pa mi reče: 4,90€. Ha ? Kaj? Zakaj? Ja tolk stane čutara. Sicer je znižana, ampak toliko stane. Sem ji poskušala razložit tisto, kar je zgoraj odebeljeno. Ampak nič, tema, kot da se menim z vesoljcem. Na vsak način je hotela vzet šlapo in 4,90. Potem je začela kvačkat nekaj o tem, da je to veljalo takrat, ko je bila čutara v redni ceni. What??? Čutaro so znižali 18., šlapa je bila v nabiralniku 26. - kako torej??? Pa seveda ni vedela, kaj bi to bilo . Potem sem rekla, da bom šlapo lepo vzela nazaj in bomo doma z otroki naredili iz nje lutko, čutare pa ne bom vzela in da naj malo razmislijo, kaj napišejo v letak. Nakar mi reče, da mi čutaro da, ma nemoj . Kao njeno darilo meni . Da bom potem doma gledala tisto čutaro in vsakič dobila pike . Mislim, dol mi visi za šlapo in za čutaro, ampak naj ne lažejo, a ne. No skratka, zaradi tega se ne splača razburjat, vas pa opozarjam, da ne boste zastonj hodile tja.
|
|
|