Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Maximalna BT & ovulacijski test 12.1.2005 7:46:19
|
|
|
|
manja11
|
živjo, jaz moram rečt, da sem med tistimi nesrečnicami, kjer BT sploh ne funkcionira. :miska:
|
|
|
|
Maximalna BT & ovulacijski test 12.1.2005 8:14:09
|
|
|
|
Udb
|
Tudi pri meni ne!
|
|
|
|
Maximalna BT & ovulacijski test 12.1.2005 8:15:21
|
|
|
|
Mirna
|
Manja11, ne bodi prevec nesrecna, tudi pri meni BT ne funkcionira oz. ni. Obstajajo tudi drugi nacini, lahko kupis npr. testF (fertility test), ki ti tudi pokaze ne/plodne dneve...Ceprav sem jaz nekajkrat poskusila, ko sem sklepala, da bi moralo pokazati, pa je bil rezultat negativen. Pri moji kolegici je pa blo vse ok. Jaz sploh nimam ovulacijeske sluzi, vsaj take, kot jo mnoge opisujejo, ne...sem bila tudi ze malo obupana, da nikoli vec ne ugledam :modri::roza: Potem pa sem bila malo bolj pozorna in sem na dan O res zacutila spremembe - kot da bi bila vsa mokra tam dol :)-:)- in na sreco smo ze nekaj dni prej veselo :sloncek::sloncek::sloncek: in se potem smo malo :sloncek::sloncek::sloncek: in se sama nisem mogla verjet, ko sem ugledala :roza::modri: Zato le pogumno naprej, predvsem pa se poskusit cim manj s tem obremenjevat, ker je dokazano, da psiha fejst vpliva na nas. Pa :sloncek::sloncek:zaradi vajine ljubezni in zelje, ne pa zaradi :duda:. Vem, da je tezko to izklopit, saj meni tudi ni vedno uspelo, ampak, obrestuje pa se 9nebesa9nebesa lp, :nosecka:Mirna
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
izbira imena za moja dvojčkanosečka semkatero dva imena sta vam najbolj všeč za dvojčka?lovro-jure (
38%)
jon-luka (
15%)
aron-lan (
9%)
jaša-rok (
12%)
tijan-amadej (
12%)
matej-staš (
13%)
Število vseh glasov: 243Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!