Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Maxi cosi cabrio - se splača? 9.7.2006 12:47:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Na soncek.si so ze skoz 26.990 sit. http://www.soncek.si/shop/page/group/grp/1197/MAXI_COSI/-/ Lupinica je do 13kg, potem je pa odvisno od velikosti dojencka. Jaz sem npr. imela pri enem letu 9500g, nekateri imajo po 12kg itd.
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 9.7.2006 12:48:52 >
|
|
|
|
RE: Maxi cosi cabrio - se splača? 9.7.2006 14:14:15
|
|
|
|
mia-2
|
Za cene ti res ne vem povedati, ker smo jo kupili lani in je bila 33.000 v BC pa še 5% popust dajo na gotovino.Mi smo jo uporabljali do 7 meseca, ker je že pri 5 samostojno sedel in ni bilo več variante da bi on ležal v lupinici-mu je bla pa še dost velika.Zdej je star 14 mesecev(10, 5kg) pa bi se še kr spravil not sam ma noge predolge in mu čez bingljajo.
|
|
|
|
RE: Maxi cosi cabrio - se splača? 9.7.2006 15:11:43
|
|
|
|
natasar
|
Mi smo jo kupili, ko je prvo lupinico pri 4 mesecih prerasla.Maxi Cosi Cabrio je ena izmed največjih lupinic, naša je tudi še pri 1 letu notri-vendar le kratke relacije za vožnjo po mestu.Tudi jaz sem zanjo dala 30.000 pred pol leta. Edini problem je bil-seveda rešljiv, ko sem lupinico nameščala v avto-stari model Clio, smo mogli prednji sedež čisto naprej postaviti, saj je lupinica res velika.
|
|
|
|
RE: Maxi cosi cabrio - se splača? 9.7.2006 15:27:08
|
|
|
|
Udb
|
Se splača! Super kvaliteta, varna. Naš se je dobro počutil v njej, čeprav smo jo uporabljali samo do 5 meseca - potem je bil pa predolg.
|
|
|
|
RE: Maxi cosi cabrio - se splača? 9.7.2006 15:33:41
|
|
|
|
ajdaN
|
Cena kej preveč ugodna ravno ni, ampak nekje tam-tam so. Razen če ne boš zasledila kakšne hude akcije. Drugač ima pa naš pol leta, dobrih 9kg pa cca. 75cm pa še paše notr. Pa je med večjimi . Pa pred septembrom ga tudi ne bom dajala v avtosedež. Tako da bo lupinica v uporabi 8-9 mesecev. Se pa to lupinico definitivno splača vzet, ker je med večjimi in ena najbolj varnih. Samo ni pa nujno da takoj zdaj. Ker vidim da imaš še nekej časa pred sabo , si lahko še privoščiš mal počakat, če jo bojo imel še kaj v akciji. Za to ceno jo boš pa še zmerej lahko dobila.
|
|
|
|
RE: Maxi cosi cabrio - se splača? 9.7.2006 15:40:57
|
|
|
|
Pupica
|
se splača. Mi2 sva za Tio mela Romerjevo ampak je bolj globoka in ozka. Za pozimi je fajn ker otročka ne zebe. Zdej za polet sva pa raje maxi cosijevo nabavila je bolj plitka in široka da mu ni tolk vroče.pa strehco maš skoz zraven(je fina zaščita pred soncem.pri romerjevi je pa strehca prevečč robustna tko da je bila pri nas več doma kot pa tam kjer bi jo potrebovali
|
|
|
|
RE: Maxi cosi cabrio - se splača? 12.7.2006 17:34:09
|
|
|
|
shooo
|
se splaca!!!!!poglej ocene avto sedezev!!!!
|
|
RE: Maxi cosi cabrio - se splača? 22.7.2006 13:00:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: shooo se splaca!!!!!poglej ocene avto sedezev!!!! To vem, mislila sem samo glede cene. Zdej bom kr na kakšno akcijo počakala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Alkohol v času nosečnostihmm...Ali ste v času nosečnosti popile kaj alkohola? Npr. na kakšni obletnici in ali vas je skrbelo ali bo z otrokom vse vredu?da, sem pila in me ni skrbelo (
7%)
Sem pila in me ni skrbelo (
3%)
Nisem pila (
56%)
Občasno, ampak sem bila mnenja da ne bo škodilo (
34%)
Število vseh glasov: 299Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!