|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maxi cosi ali Concord
22.8.2006 16:07:37   
Irena88
Ne morem se odločiti kateri avtosedež naj kupimo, saj nam bo lupinica vsak čas premajhna. Odločam se med maxi cosi priori in concordom. Ali ima katere kakšne izkušnje z enim ali drugim in katerega priporočate??? Hvala.user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Maxi cosi ali Concord
22.8.2006 16:37:06   
lumpy
Sama nisem preizkusila nobenega.
Lahko ti pa povem mnenje prijatljice, ki ima conorda, ne da ni zadovoljna z njim pač je rekla da če bi še enkrat kupovala bi kupila drugega , onadva sta se odločila na podlagi tega ker sta že prej imela jajčko od concorda in sta bila zelo zadovoljna, pa sta kupila še ta sedež od 0 - 15 ( ali je do 18 kg), ki pa jima ni praktičen in sta rekla da bosta že naslednje leto kupovala drugega.

Vedeti pa moraš da ne Concord in ne Maxi cosi nista slaba sedeža, oba sta dobra , imata dobre varnostne teste. Tako da odločitev je čisto vaša, je pa najbolje da pelješ user posted image  zraven v trgovino in ga posadiš v oba sedeža pa boš najbolje videla kateri se ti zdi bolj udoben, primeren za vašega malčka.

Mi imamo Maxi Cosi Tobi in smo zelo zadovoljni.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Irena88)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2006 16:47:01   
neja
Mi imamo Concorda X-line (9-36) in smo z njim zelo zadovoljni. Kupili pa smo še enega Romerja, ki je malce večji in gre sedaj tastarejša v novega, Concorda pa bo imela tamlajša, ko ji bo lupinica premajhna. LP

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2006 17:55:19   
Anonimen
Imamo Maxi cosi priori in smo zadovoljni.

(odgovor članu neja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.8.2006 18:39:09   
Anonimen
mi imam cocncorda trimaxa (9-36kg) in je super! ne menjam za nič drugega! sploh je praktičen, če maš večje otroke kot js, ker moja že en čas ne gre več v zic do 18 kg pa je 2 leti stara okol 96cm in 16 kg!!! ampak da bi jo dala pa v tavelik zic kjer je pripeta z navadnim pasom pa ne more ker v glavi še ni dost zrela da bi znala prav sedet. trimaxa pa lahko še po naklonu prestavlaš in vse..super je! tut za tamalo ga bomo kupil zdej zdej

(odgovor članu Irena88)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.8.2006 21:17:05   
sjug
Tudi  mi imam cocncord trimax - zelo zelo zadovoljni. Smo imeli tudi Concorda baboo, in smo bili tudi zelo zadovoljni, zato smo ostali pri Concordu.

Never Ever Give Up!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2006 7:27:53   
Mina1
Definitivno Maxi Cosi linijo. Mi smo jo imeli oz. jo imamo pri obeh fantkih, z vozički vred.

Glede varnosti kotirajo kar najvišje, izbira je pa itak velika, konkurenca tudi, tako da sami izberite.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Irena88)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2006 9:00:23   
Polly
Mi imamo tudi Maxi Cosi in smo maxi zadovoljni, tako da ga bomo kupili tudi za najmlajšo, ko bo prerastla lupinico user posted image .

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.8.2006 13:31:07   
štručka
Ravno včeraj sem v spletni trgovini Sonček naročila Concord Ultimax-a. Naš Mali je namreč star 6 mesecev, je velik 74cm in težak 9,5kg  in je prerasel lipinico oz.je v njej tako natlačen da že težko pričakujem jutrišnjo pošiljko.
Med sedeži sem izbirala tako, da sem najprej naredila seznam najbolje uvrščenih na testiranjih. Na koncu sem v "finale" uvrstila Romerja,Maxi cosi priori in Tobi in Concord Trimax in Concord Ultimax. Romer,Maxi cosijeva in Trimax so izpadli zato, ker je moje dete šele začelo odkrivati skrivnosti sedenja in se mi je zdelo primerno izbrati takšen avtosedež, da bo lahko v njem čimbolj "poležen". Ultimax je tak. To se mi je zdelo pomembno tudi zato, ker v naslednjih nekaj mesecih še planiramo nekaj daljših voženj (nad 4ure). Fino se mi zdi tudi,da se ga do otrokovega 18.meseca lahko vozi v nasprotni smeri vožnje in tidi, ker je visok in otrok lahko opazuje iz avta. Aja, da ne pozabim!...STRAŠANSKO je udoben, in ko smo ga v neki trgovini "preizkusili", se je malemu kar zasmejalo ko se je prijetno ugreznil vanjuser posted image
To je naša izbira (slikice so izposojene iz www.soncek.si)
user posted image
user posted image
Kako se obnese, pa lahko poročam naslednji teden, ko se vrnemo iz tujineuser posted image

< Sporočilo je popravil štručka -- 23.8.2006 13:33:45 >

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2006 14:16:23   
štručka
Še "poročilo":
-nooro udoben avtosedež...mali je prespal celotno štiriurno pot. Tja in nazajuser posted image .
-praktičen za montažo, se dobro pritrdi, le precej velik je, tako da mora biti sprednji sedež pomaknjen rahlo naprej.

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?